[Ogólnie] Mafia-Mp

Witam wiadziałem kiedyś ankiete na stronie , czy serwis zakłada klan do mafii-mp?Acha i kiedy tak właściwie multi wyjdźie?
ziom
Jak wszystko pójdzie ok dostaniemy je 31 Grudnia o godzinie 23:59:59 . A co do klanu to się zobaczy :D
Ta i tak nie ma xD Sie łby opóźniają z tym mp...
pozdro
Bogu dzięki że wogule zaczęli pracować na modem, ja mogę jeszcze poczekać.
Nie ma ktoś jakiś świeższych informacji? Może wcześniej wyjdzie Mafia II niż multi do jedynki :P
Jakby coś było wiadomo był by news, tak nawiasem o tym że multi nie wyjdzie w terminie napisałem dzień przed oficjalną wiadomością na ich blogu ;) . Z ostatniego newsa można wyczytać że może wyjść nawet w tym miesiącu hehe ale czy wyjdzie nie wiadomo, jestem jednak dobrej myśli
I klapa Mafia multiplayer Mod nie wyszedł w Lutym. Ale czekamy! Zobaczymy w Marcu.
Obrazek
Robią nas w hu** co prawda nie napisali że na 100 % wyjdzie w lutym ale wtedy po co takiego newsa wstawiają, dają tym tylko żmudną nadzieje fanom
Być może masz rację Acozz. Ale zauważ jakbyś był projektantem - pracownikiem tego moda to mogło ci się coś zepsuć lub jeszcze czegoś pozapominali dorobić lub ulepszyć.
Obrazek
Jakbym był projektantem napisał bym news o trudnościach/kłopotach a oni milczą, oczywiście po wydaniu multi każdy będzie ich uwielbiać, taki biznes
Hehe, być może.
Obrazek
Ale możemy to wszystko zrównoważyć. Kiedy wyjdzie prędzej będzie niedopracowane i szybko nam się znudzi, a kiedy wyjdzie troszkę później będzie lepsze, co przedkłada się na radość z gry ;)
Być może masz racje. Ale Acozz miał racje co do poinformowania fanów o przesunięciu premiery Multiplayer.
Obrazek
Wyjść to może ktoś do sklepu a te info to sciema

//Wejść do sklepu chyba
No i marzec się kończy i MMP nie widać :|