[Ogólnie] Mafia-Mp

Witam ! :-)

A wiec jest ten MMP? bo u mnie kumple na osiedlu czekają i czekają :)
Narazie nie ma i marnie się ten cały multi zapowiada. A ja produkowałem fake.
Obrazek
Dla niezbyt orientujących się w j. angielskim: fake - pokazywanie czegoś czego nie ma, oszustwo itp. :)
Co do angielskiego multi to doszły do mnie słuchy że wyjdzie może w tym miesiącu (takie wieelkie może)

Wielu userów chciało aby im udostępnili obecna wersje ale admin multi odpowiedział że zawiera zbyt wiele błędów i nie ma mowy o udostępnieniu, userzy pojechali po nim i może się wreszcie zmobilizuje.
No i jak nie było tak i niema :-(
muore il bandito, la mafia vive
czyli z tego co czytalem na forum to wiadomo ze pracuja ale im nieidzie
Murphy był optymistą.
Właśnie o to chodzi, że na razie nie pracują, bo się uczą.
Nauka to podstawa w dzisiejszych czasach.
muore il bandito, la mafia vive
wyczytalem na konkurencyjnym serwisie ze mafia mp zostanie wydana w wakacje albo pare tygodni po wakacjach :-)
Beta testy będą przeprowadzane w Wakacje
Jak dla mnie moga ja robić i do grudnia bylebyło doprowadzone do perfekcji :mrgreen:
Ja bym tam chciał już to multi. :-) Mogłoby być ciekawie. :-) Robić zbiorowo rozruby. To było coś. Tworzone byłyby pewnie. Różne mafie i gangi, które walczyłyby między sobą. :lol:
Team Deathmatch? Czemu nie! BTW Wie ktoś czy będzie w ogóle taka opcja czy w zwykłym Deadmatch'u będzie trzeba dzielić się samemu?
Zanim zacząłem się interesować w Mafią (do takiego stopnia zeby zarejestrować się na rożnych stronach) to interesowałem się GTA. Grałem w GTA SA MP i tam na serwie Deathmach musiałeś wybrać sobie postać które były przydzielone do danego Teamu. Myśle że coś podobnego będzie w Mafii MP. :-)
To będzie zależało od mapy (oskryptowania jej).
Odświeżam ;P
Reddbull leci w kulki.
Na forum nie był od lipca. Na MSNie go nigdy nie ma. A na IRCu nie odpowiada na nic.

Albo ignoruje wszystkich bo nie ma czasu
Albo się zapowiada coś miłego ;)

Jeszcze pozwolę sobie coś dopisać:

MadKilla - 08-28-2008
In all honesty, Mafia Multiplayer progress is VERY slow, I guess you already know that.

However there has been progress, if you want some updates, here's some:

* We have moved to v1.2 version
* Respawn is working fine
* Dynamic spawning of objects is now available
* We have established a gamehook, which basically means that you are running a standalone program called: "MMP.exe" which hooks into the main game (Mafia) and from there you will see a customized gui (graphical user interface) with a server browser, user options, etcera.
* All .dll files (mmpnetwork.dll, d3d8.dll, and other one) have been merged into one main .dll called MMP.dll which results in a smaller filesize
* New developer joins the team: Mafia Multiplayer Forums - View Profile: UZI-I
* Rework of the main netcode
Są nowsze informacje? Czekamy chyba rok albo i więcej na ten MP :D
MAFIA II
Czekam na premierę...