Mafia II - bonus key! Gdzie go wpisać?

Witam, dziś od po ponad tygodniu od premiery mafii 2 dostałem klucz odblokowujący War Hero Pack od sklep.gram.pl jako, że zamówiłem grę jako pre-order. Mam wersję na Xboxa 360 i nie wiem gdzie go wpisać?

Klucz został podany w formie:
XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Pozdrawiam
Aktywacja produktu Steam na Steamie, też dzisiaj dostałem, ale Vegas Pack. :)
On ma Xboxa! Czytanie ze zrozumieniem kuleje...
Obrazek
jak chcesz wpisac ten kod i otrzymac dodatek musisz na padzie kliknac logo xboxa i wchodzisz w ustawienia -i klikasz na zarzadzanie kontem pozniej klikasz wymien kod i wpisujesz ten co dostales robisz gotowe i bedzie Ci sciagac ten dodatek.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
jak wy dostaliście ten kod bo ja tez kupowałem pre-order na PC z gram.pl i do tej pory nie otrzymałem tego kodu do bonusu
Cenega mi przysłała na E-maila Pewnie gram.pl też tak zrobi.
Lubisz grać ? Interesują Cię komórki ? Jesteś ciekawy co kryje w sobie Technologia ? Zobacz ---> http://www.tcnblog.info
no ja mam nadzieje ze gram.pl nie oleje sprawy i jak obiecywali dodatek to go dostarcza także na email poczekamy zobaczymy
Dodatek dostałem na X360 od gram.pl, ale nie działa. Gra nie wykrywa ciuchów itp.
Co to może byc?...
Sorry za OT, ale nie wiem gdzie napisać.
pisalo na gram.pl ze kody dostarcza tym co zamowili jako pierwsi i sa ograniczone , powina to byc max w ciagu miecha :)
Chodzi mi o to, ze kod mam, pobrałem dodatek ale gra go nie wykrywa...
to napisz to tych z gram.pl oni ci najlepiej wytlumacza :)
Apropo kodów, to czy ktoś nie otrzymał już kodu z Ultimy? Zamawiałem u nich, a te barany dalej nie wysyłają.
"Im dłużej na coś czekasz, tym i przyjemniejsze odczucie."
WitoldGTR napisał(a):
Dodatek dostałem na X360 od gram.pl, ale nie działa. Gra nie wykrywa ciuchów itp.
Co to może byc?...

Mam dokładnie to samo! Wpisałem kod, pobrałem War Hero Pack ale gra go nie widzi. Gram.pl nie odpisuje, co robić?
Również zamówiłem z gram.pl, gdy zamawiałem nie było znaczka : +bonus
Ja jeszcze nie dostałem maila, czekam z niecierpliwoscią...
Obrazek
OoxdooxXi40 napisał(a):
WitoldGTR napisał(a):
Co to może byc?...

Mam dokładnie to samo! Wpisałem kod, pobrałem War Hero Pack ale gra go nie widzi. Gram.pl nie odpisuje, co robić?

Jeżeli masz ten mod free ride, to dodatek war hero i zapewne inne nie są tam widoczne, natomiast jeżeli grasz w misje, to dodatek jest tam dostępny.
Obrazek