Mafia II - bonus key! Gdzie go wpisać?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Piszemy o wersji na X360, a nie o PC. Obawiam się, ze dodatek będzie można użyć dopiero w środę (premiera Jimmy Vendetta).
@CzarFace, zamówiłeś przed premierą czy po? Jak po, to bonusu nie dostaniesz najprawdopodobniej.
ehh... Mamy środę i nadal nic. Gra nadal nie widzi bonusu. :cry:
Ja tez mam taki sam problem gra nie widzi umnie bonusow(renegade pack), wczoraj tez kupilem Jimmy's Vendetta i tez go nie widzi co jest panowie ?Czyzby konsolowcy byli olani przez 2K games?
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Wczoraj wyszła aktualizacja na Xboxa, u nas dalej jej nie widać.
A gdzie czytales o tej aktualizacjii?Bo ja tez cos czytalem i Elizabeth pisala na forum mafii II ze dzisiaj najpozniej niby ma byc ta aktualizacja,ale cos nadal jej tez niewidze.Otrzymalem przed chwila maila od Cenegi oto tresc "Z uwagi na fakt iż usługa Live nie jest jeszcze oficjalnie dostępna w Polsce, dodatki pobrane przez Xbox Live mogą nie działać prawidłowo".MY posiadacze xboxa narazie nic nie mozemy zrobic jedynie to czekac az 2K games wyda jakas aktualizacje zeby dzialaly nam dodatki do mafii 2 w polskiej wersjii jezykowej.
No to Panowie się teraz lekko mówiąc wku*wiłem! Nie dość, że sprzedają nam JEDYNIE POŁOWĘ GRY - to nawet tej drugiej połowy, nawet jeżeli za nią też zapłaciliśmy, nie możemy pobrać! To jest chamstwo i totalny olew ze strony 2k Czech, Microsoftu i Cenegi!
Ja wlasnie napisalem maila do Cenegi czy 2k games wypuszcza jakas akutalizacje zeby wreszcie nam zadzialaly wszystkie dodatki.Zobaczymy jaki odzew bedzie ze strony Cenegi.
Założyłem temat na forach 2k Games, mam nadzieję że poprze mnie ktoś z Polski.
http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?p=1098315
a ja mam pytanie troche OT.... bona pisałeś posta na tamtym forum z translatora czy tylko mi się wydaje? ;p Podejrzewam że mało zrozumieli ^^
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Nie z translatora nie korzystam ,tylko niektóre słówka ,każdy chyba wie ze translator źle tłumaczy!!!
2k Elizabeth odpisała na mój post. (link podany powyżej)
Xbox Live is not available in Poland. If you have received it, please message me so I can look into how you received the content and what happened.

Thanks.

TŁUMACZENIE
Xbox Live nie jest dostępny w Polsce. Jeżeli otrzymał Pan to [Jimmy's Vandeta], proszę wysłać do mnie wiadomość, bym mogła dowiedzieć się jak udało się Panu zamówić tą zawartość i co się stało.

Dziękuję.

Nie bardzo wiem, o co jej chodziło ale proponuję by bona21 napisał do niej wiadomość. Możesz przyczynić się do rozwiązania problemów z Mafią 2 u wszystkich polaków!
Ona zwyczajnie pyta jak kupiłeś to DLC, skoro XBL nie jest dostępny w Polsce. Teraz jej powiesz, ze masz konto na GB albo US? No to 2k Games zrobiło nas w balona, trudno... czekamy do świąt...
Troche robimy juz z tego tematu OT ale to co ,Ja przed chwila dostalem wiadomosc na forum 2K games od polaka i on mi napisal " Elizabeth właśnie odpowiedziała - żadne dodatki do Mafii 2 nie są dostępne w Polsce (Czechach, Portugalii i Rosji). Potwierdziła, że Cenega się z nimi skontaktowała i zastanawiają się jak to rozwiązać.
Sama Cenega milczy - albo nie odpowiadają, albo radzą graczom zakładać konta PSN/XboxLive z fałszywymi danymi odnośnie kraju pochodzenia (co jest niezgodne z regulaminami tychże i prawem RP). Wiem od pracowników sklepu ultima.pl, że otrzymali kody na dodatkowe stroje/samochody, ode mnie dowiedzieli się o tym, że te są bezużyteczne, Cenega powiedziała im, że pracują nad tym."

Wiec zobaczymy jak sprawy potocza sie dalej miejmy nadzieje ze Cenega z 2K games teraz sie naprawde popisza i zrobia jakas aktualizacje zeby dodatki nam chodzily.

Pozdrawiam
co jest niezgodne z regulaminami tychże i prawem RP)

Tiaa, dlatego pełnoletnim proponuje instytucje zwaną potocznie "sądem konsumenckim", jestem pewien ze oficjalny e-mail "nieco" pogoni Cenege...w większej ilosci.
Obrazek
Napisałem do Cenegi z pytaniem dlaczego nie działają kody nam kody do bonusów i DLC i dostałem taką odpowiedź:

Niestety usługa Xbox Live nie jest oficjalnie dostępna na terenie Polski,
dlatego też nie gwarantujemy poprawnego działania kodów.

:evil: