Mafia Beta Mod by Przem723

Pytanie tylko gdzie ona miałaby stać na wsi? Nie kojarzę takiego nigdzie takiego krajobrazu:

Obrazek
Koło Motelu Clarka ,jak nie wierzysz to oglądnij dokładnie traler z wersji alpha,jest scena jak falconer (blackhawk) przejeżdża koło tej tablicy.
PS: Don Salieri czytaj cały temat to bedziesz wszystko wiedział ;-)
Obrazek
Sory za odkop na moim już dość starym temacie ale było pare komplikacji...
Pomimo to wydaje dla was drugą i oficjalną wersje Mafia beta moda by Przem723.
Lista wszystkich zmian:
-Textury bohaterów są betowe(oryginalne prosto z plików gry)
-Textury większości pojazdów są betowe
-Hud i licznik wygląda jak z wersji beta
-Jest możliwość grania Paulim,w tym wypadku trzeba znaleźć w plikach modu folder paulie player a w środku jest instrukcja.
-Kilka dźwięków których zapewne nie zauważycie jest podmienionych
Może zmian nie jest za dużo ale czego chcieć od zwykłego amatora,Myślę że teraz Mafia będzie wyglądała jakby była prosto z przedfinalnych gameplay'ów
Tym razem proszę o oceny tego moda zważając na to że jest to samoróbka :->
Link do najnowszej wersji moda - http://www.mediafire.com/?jz5cublq9li2orp
A tutaj link do (myślę że udanego) traileru którego również oceńcie w miarę możliwości - http://www.youtube.com/watch?v=t7orLibxW1Y
Obrazek
O! Dobrze, że coś dzieje się w temacie. Modzik wygląda bardzo fajnie. Możesz wytłumaczyć dlaczego napisałeś: "Textury bohaterów są betowe(oryginalne prosto z plików gry)"? Czyli w plikach Mafii stabilnej są jeszcze jakieś pozostałości po Becie? Jeśli tak to jak je wyszukałeś?
Są te textury ,ale na wyszukanie ich trzeba mieć sporo czasu ,gdyż w folderze maps jest pełno textur.
Szczerze pisząc to miałem chyba szczęście że je znalazłem były tam zarówno betowe ubranka jak i facjaty :lol:
Obrazek
A czy w plikach gry są jeszcze jakieś pozostałości prócz ubrań? Jeśli tak to czy z nich skorzystałeś/zamierzasz skorzystać? Wiem tylko ,że są jakieś ukryte dialogi (Maf nawet opowiadał o scenariuszach niektórych misji).
Tak są jeszcze takie rzeczy w plikach jak zielone textury pociągów i tramwajów,logo Palermo Clubu i różne których ja nie zobaczyłem na to trzeba mieć dużo czasu i znać elemnty świata w mafii.
Obrazek
Jak chcesz to mogę ci pomóc w tworzeniu tekstur lub grafiki 3D (Autodesk itp.) Znam się na tym bo już trochę działam w grafice komputerowej.
Mówiąc grafika komputerowa nie bardzo wiem o co chodzi ,o Zmodeler ? Bo z samymi texturami sobie świetnie radzę .
Obrazek
Specjalizuje się w grafice,modelowaniu,animacji w programie Autodesk 3DS MAX jest to program bardzo zaawansowany, adresowany głównie do grafików komputerowych (głównie do robienia modeli,animacji lub innych obiektów także w ruchu, tak przy okazji postacie z Mafii II były robione na Autodesku.) oprócz tego robienie tekstur.
Będzie to chyba dobre i dla mnie i dla przyszłości moda.
Popiszemy na Prywatnych wiadomościach.
Obrazek