Komputer się wyłącza
Imigrant
6
Witam,
Mam taki problem że wczoraj zainstalowałem sobie Mafie 2 i już po kilku minutach komputer nagle mi się wyłączył i sam następnie uruchomił się ponownie, dzisiaj również zdarzyło mi się to kilka razy nie wiem o co chodzi taki problem mam jedynie z Mafia 2. W dodatku nie działa za płynnie tu podobnie jak inne gry jak : StarCraft 2, Fallout 3
oto moja konfiguracja :
Win 7 Home 64bit
Procesor : i7 870 64 bit
ram: 4096 DDR3 1333MHz
grafika: Gigabyte Radeon HD 5850 OC 1GB DDR5
płyta główna : gigabyte P55
zasilacz :700 W APFC
w dzienniku zdarzeń znalazłem takie coś :
źródło : kernel-Power
identyfikator zdarzenia : 41
status : krytyczne
użytkownik: system
i opis : "System został uruchomiony ponownie bez uprzedniego czystego zamknięcia. Przyczyną tego błędu może być fakt, że system przestał odpowiadać, uległ awarii lub nastąpiła nieoczekiwana utrata zasilania."
Mam nadzieje że wizyta w serwisie nie będzie potrzebna. Bardzo proszę o pomoc
Mam taki problem że wczoraj zainstalowałem sobie Mafie 2 i już po kilku minutach komputer nagle mi się wyłączył i sam następnie uruchomił się ponownie, dzisiaj również zdarzyło mi się to kilka razy nie wiem o co chodzi taki problem mam jedynie z Mafia 2. W dodatku nie działa za płynnie tu podobnie jak inne gry jak : StarCraft 2, Fallout 3
oto moja konfiguracja :
Win 7 Home 64bit
Procesor : i7 870 64 bit
ram: 4096 DDR3 1333MHz
grafika: Gigabyte Radeon HD 5850 OC 1GB DDR5
płyta główna : gigabyte P55
zasilacz :700 W APFC
w dzienniku zdarzeń znalazłem takie coś :
źródło : kernel-Power
identyfikator zdarzenia : 41
status : krytyczne
użytkownik: system
i opis : "System został uruchomiony ponownie bez uprzedniego czystego zamknięcia. Przyczyną tego błędu może być fakt, że system przestał odpowiadać, uległ awarii lub nastąpiła nieoczekiwana utrata zasilania."
Mam nadzieje że wizyta w serwisie nie będzie potrzebna. Bardzo proszę o pomoc