Komputer się wyłącza

Przepraszam że się wtrącam, ale drogi kolego wyżej chyba nieco przeginasz. Po za tym dosia nie napisał nowego posta, więc nie ma chyba żadnego problemu
Obrazek
Hmm, no cóż, w sumie to Dosia rozpoczął wojnę z Robinem, to teraz nie dziwię się, że ten próbuje się odgryźć. No i proponowałbym szczyptę obiektywizmu, bo Dosia rzeczywiście takie rzeczy powinien pisać na PW, bądź na shoutboxie, Robin ma tym razem rację (jeśli oczywiście panowie chcą zostawić koleżeński ton, i zacząć obrzucać się paragrafami ;-) ).
bo temat komputer się wyłącza kolega ma problem a tu zielonym kolorem napisane że nie możne się napatrzeć na laski ruszające tyłkami...no sory kogo to obchodzi? a jeśli chodzi o wojnę to ja już złożyłem broń. Nie mam zamiaru go krytykować niech robi to co robi jak uważa... ja zajmę się tym czym umie czyli modem i będzie ok ;-) już nic do nikogo nie pisze.

EDIT:

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Dziś poszukałem troszkę w sieci i znalazłem taki artykuł http://www.frazpc.pl/artykuly/265011,INTEL-CORE-I5-750-I-CORE-I7-870---Pierwsze-kroki-lga1156.html widać w nim że boxowe chłodzenie rzeczywiście jest bardzo kiepskie. Cóż poczekam na to zamówione chłodzenie i napisze jak będzie.

Wielkie dzięki za dotychczasową pomoc, chętnie po wszystkim wyśle Wam zgrzewkę piwa jeśli reflektujecie ;)

A co do sygnaturki, Bananmaciek rzeczywiście bardzo fajna ;)