II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
Dantes napisał(a):
barth89 napisał(a):
Ale być może na sukces Mafii miało wpływ GTA 3
Z całym szacunkiem, ale nie widzę związku... Jak mówi wiele ludzi już sama próba porównywania Mafii z GTA to rzecz co najmniej niedorzeczna i powinna być karana:) To, że mamy miasto, bohatera którym biegamy po mieście i robimy misję, samochody, broń itp nie znaczy jeszcze, że można porównywać te gry ze sobą. Dla mnie one są całkowicie INNE, GTA to kompletnie nie mój klimat, mogę sobie pograć w tą grę, ale nic mnie przy niej nie trzyma. Przejdę ją sobie i zapomnę... To po pierwsze. Po drugie te gry nawet nie są ze sobą w żaden sposób związane, zbyt dużo czasu zajęłoby mi wymienianie wszystkich różnic, więc sobie daruję. Oczywiście nie mówiłem tego tylko od bartha a tak ogólnie, taka refleksja mała:P
Święta prawda, sam lepiej bym tego nie opisał Jeżeli ktoś będzie chciał podyskutować jakie to GTA IV(lub inne) jest cholernie świetnie i bije Mafie czy Mafie 2 na głowę, to będziemy mogli cytować Twój post Dantes.
muore il bandito, la mafia vive