Ale pieprzycie, piszecie tak głównie przez to, że jest to płatny dodatek. Miałem okazję przejść całą Vendettę u kumpla i nie będąc obciążony kosztami kupna tego dodatku muszę powiedzieć, że to świetne rozwinięcie Jazdy Ekstremalnej z jedynki. 8 lat temu mieliśmy możliwość zdobywania nowych pojazdów przez wykonywanie zabawnych, często irracjonalnych misji (np ściganie UFO), a tutaj mamy podobną zabawę, z bonusem w postaci dość prostej, ale trzymającej się kupy fabuły, z możliwością zdobywania punktów, tuningiem itp. Może i przypomina GTA, ale zostało zrobione w ładnym stylu, przed każdą misją mamy dokładnie wytłumaczone powody, dla których mielibyśmy zabić kogoś lub zniszczyć coś. Nie tak jak w GTA "YO DAWG LETZ GONNA KEEL HIM FUR FUN, LOL".
Oczywiście rozumiem dość słaby wynik w recenzji- cena. Nie kupiłbym tego dodatku, kilka lat temu za kilka dych miałem fabułę, wolną jazdę i jazdę ekstremalną w jednym. Teraz wydałem 140 zł i z przykrością mówię, że chyba znajdę "inny" sposób na ściągnięcie dodatku. Nazywajcie to piractwem i złodziejstwem- ale mam odczucie, że już zapłaciłem za niego.