Jimmy's Vendettta - Recenzja Gry-OnLine

Wg mnie miasto się otworzyło przed nami, można sobie spokojnie pojeździć i pozwiedzać,

No tak, ale tego jest na 30 minut...a potem co ? Do budynków wejść nie można, miasto jest szczelnie ogrodzone niewidzialnymi ścianami i pancernymi płotami (szkoda ze USA nie sprzedało Polsce w '38 tej technologii, blitzkrieg by sie poszedł kochać :mrgreen: )...i wieje nudą. Mafia faktycznie jako sandbox sie nie nadaje.
Obrazek
rudy200 napisał(a):
Ten dodatek tak szybko wyszedł, ponieważ on był już w podstawowej wersji gry, tylko twórcy go zablokowali i wypuścili małą aktualizacje (300mb) i myślą, że nikt nie zauważy...

ale Ty głupoty gadasz...a niby ile zajmuje miejsca zrobienie głupich skryptów? Cała gre miałeś, a brakowało w niej tylko paru skryptów i grafik. To spokojnie zajmie te 300mb - to jest cały dodoatek.
A ja znalazłem inną mini ''recenzję'' ;-) http://www.youtube.com/watch?v=Fb6pMDmb ... _embedded#!
Soldi napisał(a):
rudy200 napisał(a):
Ten dodatek tak szybko wyszedł, ponieważ on był już w podstawowej wersji gry, tylko twórcy go zablokowali i wypuścili małą aktualizacje (300mb) i myślą, że nikt nie zauważy...

ale Ty głupoty gadasz...a niby ile zajmuje miejsca zrobienie głupich skryptów? Cała gre miałeś, a brakowało w niej tylko paru skryptów i grafik. To spokojnie zajmie te 300mb - to jest cały dodoatek.

I tu się mylisz, ponieważ przed premierą wyszedł specjalny crack, który miał odblokowywać chamsko ukryte smaczki gry. W tym także dodatki. Wgrałem tego cracka i odblokował mi znaczną część dodadku Jimmy Vendetta, oraz Free Ride. Pozrdo.
2k było mądrzejsze niż twoi crackerzy i specjalnie wycięli zawartość, by piraci nie mieli wszystkiego od razu. Choć i tak DLC mieli wcześniej, ale to już pomijam, chodziło mi o grę jako całość w takiej formie jaką miała przed pocięciem.
http://www.Counter-Strike.PL
Dla mnie te całe DLC z Jimmym to kpina. Skąd on się w ogóle wziął w Mafii 2? Ani nie ma nic wspólnego z główną fabuła ani w ogóle z niczym. Facet urwał się z choinki, albo wygrał jakiś casting chyba :-P Dlaczego nie mógłby to być "Vito's Vendetta"? A najlepiej po prostu "Free Ride" Przynajmniej miało by to jakiś sens. Tym bardziej, że Jimmy ma wszystkie domy Vita, co jak dla mnie jest kolejną kpiną, bo niby skąd je wziął? Pewnie od leniwych twórców, którzy tworząc to DLC ograniczyli się tylko do nałożenia nowej textury twarzy na model Vita, i złożenie tego z wyciętymi misjami pobocznymi. Tylko ja się pytam po co??
Obrazek
Obrazek
Patricko987 napisał(a):
Tylko ja się pytam po co??

A ja Ci powiem kolego. Dla kasy, jak zwykle ;-)
Obrazek
Z tym pytaniem chodziło mi o to, że po co zrobili jakiegoś Jimmy'ego skoro mieli gotowego Vita. W ogóle mi on nie pasuje do Mafii 2.
Obrazek
Obrazek
rudy200 napisał(a):

On był,był robiony jeszcze przed wydaniem gry.
Obrazek
Zasadniczo jest to metafora "mikro recenzji" kazdego gracza szczególnie konsolowcow z europy środkowej n.t. DLC i zawartości gry, jestem pewien że ludzie takie wiązanki sypali w strone ekranów :mrgreen:
Obrazek