Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Jaka to gra?

Gotik ??
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Tak to na Pewno Gothic 2 Noc Kruka.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Odpowiem za X'a
Tak to Gothic, Joguś zadaje.
Obrazek
Dobra, zabawa umarła, więc myślę, że nikt się nie pogniewa, jak dam swojego screena :-P

Proszę:

Obrazek
NARC?
Obrazek
Jest to State of Emergency tak?

EDIT: Na pewno tak

Co to za gra?

Obrazek

@DOWN - YOUR TURN :mrgreen:
Hooligans - Europejska zadyma

Ok, więc teraz ja ;) Od siebie powiem tylko, że tę grę stawiam na pierwszym miejscu razem z Mafią, jeśli o klimat chodzi. Po prostu klasyk.
Obrazek

@DOWN - Zgadza się ;-)
System Shock 2?
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
Podejrzewam, że czapel nie zauważył potwierdzenia Adama Sz w poprzednim poście. Tak więc czapel - zadajesz. I na przyszłość proponuję pisać potwierdzenia w nowych postach, żeby uniknąć takich sytuacji.
Dobra, czapel nie kwapi się żeby dać screena, więc zrobię to ja.

Obrazek

Poza tym, proponuję wprowadzenie nowej zasady. Jeśli osoba A dała screena, osoba B odpowiedziała prawidłowo, ale w ciągu 48h od potwierdzenia odpowiedzi przez osobę A, nie zadała nowego screena, to zadaje ten kto pierwszy. Czyli: mija 48h, nie ma screena od tego kto odpowiedział prawidłowo, to kto pierwszy ten lepszy. Zapobiegnie to takim zastojom i myślę, że powinno utrzymać zabawę dłużej przy życiu.
Eagle of Doom?
Obrazek
Nie.
To oczywiście Soldier of Fortune ;) Mam rację?
Oczywiście :-) Dajesz.
Co to za gra? :)
Obrazek