Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Jaka to gra?

the Plane ?
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
To również nie jest ta gra:)
Obrazek
Soldier of Fortune ?
Terrorist Takedown 3 ?
Splinter Cell raibow vegas.
Better to die young, but with a pile of cash in your pocket.
Nie to nie są te gry:) Kurde nie wiedziałem, że aż taki problem będziecie mieli z tą grą:)
Obrazek
Black?
Nie mam pojęcia :cry:

I dlatego napisałeś tego posta...?
// Ostrzeżenie +1 - M.
Better to die young, but with a pile of cash in your pocket.
Hmm, Dantes, może dasz jakąś podpowiedź? To gra multiplayer, czy single?
Nivener podpowiedź niepotrzebna, Darek odpowiedział dobrze. Przejmujesz pałeczkę.
Obrazek
Yyy mam takie małe pytanko bo ja w ogóle nigdy nie wstawiałem obrazków i nie wiem jak to zrobić,ale jak mi ktoś pomoże to wstawię.I sory za to,że mnie długo nie było
Podczas pisania posta, nad miejscem na tekst masz różne przyciski. Jeden z nich to "Img". Kliknij go. Pomiędzy kwadratowe nawiasy wstaw link do Twojego obrazka. Powinno wyglądać to tak:

[img]link_do_Twojego_obrazka[/img]

Wcześniej musisz oczywiście wrzucić obrazek na jakiś serwer, np. TinyPic, ale z Tym powinieneś już sobie raczej poradzić ;-) Jeśli jednak nie - to pytaj na PW.
Obrazek
Code of Honor
Drk jako że tu nie nabija postów mogę to ja ci nawet zapewnić to jest code of honor zadajesz :)

Kod:
http://www.google.pl/images?hl=pl&q=code+of+honor&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=bYr2S5_ZN8OeONWp4ZEJ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDEQsAQwAw

Czwarty screen dla nie jasności :)
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."