Ikarus mod

Właśnie pograłem sobie w ikarus mod, bardzo fajny mod.
Szczególnie ze względu na to, że możemy pojeździć fiatem 126p oraz nysą.

Gdy wybieramy sobie np. swobodną jazdę i gdy dochodzi do wyboru mapy i samochodów, to niektóre samochody są zasłonięte plandeką i napis sziwiwbang czy jakoś tak, czy to oznacza, że tych samochodów nie ma czy że ja nie mam ich odkrytych?
Obrazek
Ja grałem w Ikarusa V2, bardzo spodobało mi się "metro"
Grisha napisał(a):
Gdy wybieramy sobie np. swobodną jazdę i gdy dochodzi do wyboru mapy i samochodów, to niektóre samochody są zasłonięte plandeką i napis sziwiwbang czy jakoś tak, czy to oznacza, że tych samochodów nie ma czy że ja nie mam ich odkrytych?

Te modele są niedostępne, ponieważ nie zostały jeszcze stworzone. Z biegiem czasu (czyt. - wersji) mają być uzupełnione.
hej, gdzie jest strona główna, żebym mógł sobie pobrać Ikarus mod (bo akurat mam pendriva)?:P

PS gdyby był chat, to bym w nim to napisał :-P
Krystian napisał(a):
hej, gdzie jest strona główna, żebym mógł sobie pobrać Ikarus mod (bo akurat mam pendriva)?:P

PS gdyby był chat, to bym w nim to napisał :-P

Nie wiesz gdzie strona główna? :-P http://www.Mafia.Gram.pl lub http://www.MafiaTown.Gram.pl ;-)
jest jeden bug w ikarus jak wejdzesz do samochodu jako pasażer to kierowca znika :-| :-/
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
jedno pytanie jak ma się ikarusza 1 to jak zinstalować 2 tak samo czy inaczej? :?: :-/
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
Odinstaluj pierwszą wersję i zainstaluj drugą.

Nie pisz post pod postem tylko edytuj.
noto kłopot gotowy bo zaczołem instalować i mam kłopot z jednym plikiem :oops:
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
eee... piszę tu bo mój problem dotyczy Ikarus Moda. Mianowicie wie ktoś gdzie można znaleźć instrukcję co włącza się na którym klawiszu (kierunkowskazy, co zrobić żeby pasażerowie wsiadali do autobusu)?
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Mianowicie wie ktoś gdzie można znaleźć instrukcję co włącza się na którym klawiszu (kierunkowskazy, co zrobić żeby pasażerowie wsiadali do autobusu)?

w pliku 'readme'...
a drzwi autobusu otwiera się bodajże klawiszem klaksonu albo 'h'.
Nacisnąłem H i K, ale nic. Pliku readme też nie posiadam.
Znaczy readme jest, ale to do oryginalnej wersji, a tak to nie ma :/
Obrazek
Sk1bA_ napisał(a):
Nacisnąłem H i K, ale nic. Pliku readme też nie posiadam.
Znaczy readme jest, ale to do oryginalnej wersji, a tak to nie ma :/

no to spróbuj spacją albo shift :-P

PS działa chyba tylko przy przystankach ;o
Próbowałem przy przystankach. Nie działa ani H, K, Spacja, Shift :-x
Shieet.
Obrazek
Jeśli ma ktoś readme moda niech go wklepie