jak ściągniecie Ikarusa z tej strony, to w folderze modu będzie folder "extra". Jak podmieni się z niego pliki, to w grze będzie się zmieniała pogoda (deszcz).
Siemanko posłuchajcie mam problem, mimo iż ściągam Ikarusa z tamtej strony i kopiuję folder Extra do folderu mafii to i tak ani widu ani słychu po deszczu, a pograł bym sobie w deszczowe dni mogąc jeździć w deszczu. Ktoś by mógł podać mi instrukcję co jak zrobić ??
Siemanko posłuchajcie mam problem, mimo iż ściągam Ikarusa z tamtej strony i kopiuję folder Extra do folderu mafii to i tak ani widu ani słychu po deszczu, a pograł bym sobie w deszczowe dni mogąc jeździć w deszczu. Ktoś by mógł podać mi instrukcję co jak zrobić ??
II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
Krystian napisał(a):
SharkY napisał(a):
Deszcz nie pojawia się od razu.
Poczekaj może z... 10 minut.
To zależy od skryptu. Co jaki czas ma występować, jak długo itd. Wcześniej czy później deszcz musi się pojawić.
Ej no bez jaj bo ja grałem około 2h ciągłej jazdy po mieście (zabawa na kierze i pedałach) i ani kropelki. Może ktoś ma mod dzięki którym będzie padał od razu ? Kiedyś miałem snow mod w którym tak było ale padał śnieg.