Ikarus mod

drzwi otwiera się shiftem (musisz przytrzymać)

jak ściągniecie Ikarusa z tej strony, to w folderze modu będzie folder "extra". Jak podmieni się z niego pliki, to w grze będzie się zmieniała pogoda (deszcz).
Nic, też nic.
Próbowałem wszystkie klawisze na klawiaturze przytrzymać, ale nie dało to żadnego efektu, shieeet.
Obrazek
Siemanko posłuchajcie mam problem, mimo iż ściągam Ikarusa z tamtej strony i kopiuję folder Extra do folderu mafii to i tak ani widu ani słychu po deszczu, a pograł bym sobie w deszczowe dni mogąc jeździć w deszczu. Ktoś by mógł podać mi instrukcję co jak zrobić ??
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
SharkY napisał(a):
Siemanko posłuchajcie mam problem, mimo iż ściągam Ikarusa z tamtej strony i kopiuję folder Extra do folderu mafii to i tak ani widu ani słychu po deszczu, a pograł bym sobie w deszczowe dni mogąc jeździć w deszczu. Ktoś by mógł podać mi instrukcję co jak zrobić ??

Deszcz nie pojawia się od razu.

Poczekaj może z... 10 minut.
Krystian napisał(a):
SharkY napisał(a):

Deszcz nie pojawia się od razu.

Poczekaj może z... 10 minut.

To zależy od skryptu. Co jaki czas ma występować, jak długo itd. Wcześniej czy później deszcz musi się pojawić.
muore il bandito, la mafia vive
Ej no bez jaj bo ja grałem około 2h ciągłej jazdy po mieście (zabawa na kierze i pedałach) i ani kropelki. Może ktoś ma mod dzięki którym będzie padał od razu ? Kiedyś miałem snow mod w którym tak było ale padał śnieg.
Obrazek
Heh, skopiowanie folderu Extra do Mafii nic nie pomoże ;-)

Wejdź dalej do tego folderu, powinno być FREERIDE, a potem scene2.bin. Skopiuj ten scene2.bin do MISSIONS\FREERIDE zastępując stary.
Szkoda tylko że ja w folderze mafii nie mam takiego... utworzyć nowy ? czy jak ?
Obrazek
SharkY napisał(a):
Szkoda tylko że ja w folderze mafii nie mam takiego... utworzyć nowy ? czy jak ?

Jeśli nie masz tam takiego folderu... to jak to możliwe, że Ikarus mod Ci w ogóle działa? :shock:
SharkY napisał(a):

Wypakowałeś chociaż folder MISSIONS programem MafiaDataXtractor?
muore il bandito, la mafia vive
Wypakowałem i nadal to nic nie daje... ponad 40 minut gry i ani kropli... ja nie wiem ..
Obrazek
SharkY napisał(a):

Napisałeś tak:
SharkY napisał(a):
kopiuję folder Extra do folderu

Więc masz go czy nie masz?
SharkY napisał(a):
kopiuję folder Extra do folderu mafii

Nie do missions, wypakowałem folder missions, skopiowałem tak jak miało być, grałem 40 minut i nic...
Obrazek
czy w ikarusie V2 można mieć broń??
Można, możesz kupić ją u Żółtego Pete
Obrazek