II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
Nie jestem przekonany, czy warto prowadzić z tobą jakąkolwiek dyskusję, ponieważ nie potrafisz odpowiadać na pytania.
Oglądałem adaptację Hitmana. Nie rozumiem tylko, co ma to wspólnego z moją opinią dotyczącą gry? Ale pewnie znowu nie odpowiesz, więc oszczędzę sobie dalszych wyjaśnień w tej kwestii.
Cóż, nadal nie wiem co ma to wspólnego z moją wcześniejszą wypowiedzią ...
Dla osób, które nie przepadają za zbyt łatwym poziomem trudności, będzie przygotowany specjalny poziom, w którym wszelkie ułatwienia są niedostępne.
A ja proszę, abyś odniósł się do mojej wcześniejszej wypowiedzi i ją wyjaśnił, o ile jesteś w stanie to zrobić.
klocuch12 napisał(a):
Po pierwsze:zapytam się ciebie,czy oglądałeś film?
Oglądałem adaptację Hitmana. Nie rozumiem tylko, co ma to wspólnego z moją opinią dotyczącą gry? Ale pewnie znowu nie odpowiesz, więc oszczędzę sobie dalszych wyjaśnień w tej kwestii.
klocuch12 napisał(a):
Po drugie:Napisałeś:
Napisałem pare rzeczy które mnie się nie podobają i ułatwiają rozgrywkę,dlaczego boje się o nowego hitmana..
No cóż, swoją wypowiedzią udowodniłeś tylko, że nie masz zaufania do twórców - czyli jesteś "fanem" ... Zresztą, nie będę o tym rozmawiał z gościem, który obawia się o jakość gry, ponieważ film mu nie podszedł ...
Napisałem pare rzeczy które mnie się nie podobają i ułatwiają rozgrywkę,dlaczego boje się o nowego hitmana..
Cóż, nadal nie wiem co ma to wspólnego z moją wcześniejszą wypowiedzią ...
Dla osób, które nie przepadają za zbyt łatwym poziomem trudności, będzie przygotowany specjalny poziom, w którym wszelkie ułatwienia są niedostępne.
klocuch12 napisał(a):
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
A ja proszę, abyś odniósł się do mojej wcześniejszej wypowiedzi i ją wyjaśnił, o ile jesteś w stanie to zrobić.
muore il bandito, la mafia vive