Drobny złodziejaszek
265
No i jest... Pierwszy odcinek zapowiadanego parę tygodni wcześniej serialu. Główny bohater - Daniel, jest pracownikiem biura prawniczego, ma żonę, córkę. Pewnego razu wracając do domu, zostaje postrzelony przez członka tutejszej mafii - Kipera. 2 lata później wybudza się ze śpiączki i jego życie zmienia się o 180 stopni. Jego córka ćpała, żona znalazła sobie nowego partnera , a jego samego, nie chcą przywrócić do pracy. Sfrustrowany Daniel postanawia dowiedzieć się kto i dlaczego za tym stoi. Próbując stanąć na nogi, zagłębia się w świat przestępczy, wykorzystując przy tym ludzi, którzy są winni mu przysługi.
Kolejny odcinek (2-gi) planuję zrobić w pełni zdubbingowany. Dlatego też, zbieram ekipę do podkładania głosu postaciom. Pierwszy odcinek, jest takim wprowadzeniem, lecz w drugim... będzie się duuuuużo działo. Tak więc, jeśli chcesz dubbingować - wyślij próbkę swojego głosu, a ja z radością to rozpatrzę.
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
WPADKI
Polecam w 720p!
Jest to mój pierwszy serial, aczkolwiek ogólnie z VE w GTA 4 pracuję już dobrych parę miesięcy. Mimo wszystko proszę o wyrozumiałość
Kolejny odcinek (2-gi) planuję zrobić w pełni zdubbingowany. Dlatego też, zbieram ekipę do podkładania głosu postaciom. Pierwszy odcinek, jest takim wprowadzeniem, lecz w drugim... będzie się duuuuużo działo. Tak więc, jeśli chcesz dubbingować - wyślij próbkę swojego głosu, a ja z radością to rozpatrzę.
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
WPADKI
Polecam w 720p!
Jest to mój pierwszy serial, aczkolwiek ogólnie z VE w GTA 4 pracuję już dobrych parę miesięcy. Mimo wszystko proszę o wyrozumiałość