Ooosz Ty! Zakończenie mnie powaliło. "Ciąg dalszy nastąpi" i to w takim momencie. Szacun, zbudowałeś napięcie, to bardzo mi się podoba.
Ogólnie to cały odcinek bardzo fajnie zrobiony. Napad na bank wyszedł świetnie. Bez żadnych wydziwień, tak jak w amerykańskich filmach, bez zbędnego strzelania (chodzi o naparzanie bez powodu do wszystkiego co się rusza) i przekleństw (parę się trafiło, ale nie było nadmiaru, a wiadomo, że bandziory przeklinają). Ta obstawa przed bankiem, syreny i ten pościg... aaa :D Wszystko było naturalne i prawdziwe. Dubbing coraz lepszy, ładnie zabrzmiało "jesteśmy k**** bogaci!".
Jurass napisał(a):
Aktualnie pracuję nad czwartym odcinkiem, który będzie... ostatnim :(
Szkoda, że ostatni, bo taka ciekawa akcja się zapowiadała. Aż szkoda skracać to wszystko i wyjaśniać w ostatnim odcinku. Miałam nadzieję, że to będzie serial na wiele odcinków. No ale skoro planujesz coś nowego, to dobrze, że nie porzucisz "Trudnego Wyboru" bez wyjaśnień, tylko nakręcisz ten ostatni odcinek i ładnie skończysz ;)
Sugestii, uwag i propozycji tym razem nie mam, bo pewnie i tak już masz ogólny zarys (albo nawet dokładny plan) ostatniego odcinka, więc co się tam będę produkować
Póki nie zaczniesz czegoś nowego po skończeniu "Trudnego wyboru", będę miała tylko "Taksówkarza Tomasza" :)