Więcej tych emotek! A co do tematu,jak dla mnie nic fajnego.Miałem GTA:SA i nie zrobił na mnie wrażenia.Średnio lubię serie GTA,a na SA się zawiodłem.Nie rozumiem całego szumu i fanów wokół tej gry.Więc dla mnie nic ciekawego,znudziła mnie po 30 min.
Ave Metal! Jestem Ateistą! Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na AQQ
Dla mnie ta gra to tylko na razowe przejście fabuły. Multi nawet fajne gralem sporo na multi ale potem mi się znudziło Jak bym miał oceniać to na 6/10 .
Też kiedyś driftowałem w SA:MP ;) Ale po dłuuuugim czasie mi się znudziło. Ale czasami nadal mnie nachodzi ochota odpalenia San Andreas i polatania bokiem ;P Pół gimnazjum na tym przesiedziałem ^^
Też kiedyś driftowałem w SA:MP ;) Ale po dłuuuugim czasie mi się znudziło. Ale czasami nadal mnie nachodzi ochota odpalenia San Andreas i polatania bokiem ;P Pół gimnazjum na tym przesiedziałem ^^
Ooo Tak coś boskiego ;)
ModernM napisał(a):
grałem tylko kumplowi pożyczyłem i mi nie chce oddać
Obrzyn i lecisz z tekstem Mr. ModernM Send his regards.. Boom..
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Pogrywałam w to na PS, głównie jeździłam po mieście i siałam postrach dopóki mnie nie przydupili,albo uśmiercili. Kiedyś grałam w GTA II i VC i polegało to na tym samym, co powyżej. Czasami zrobiłam jakąś misje i nigdy jakoś mnie to nie wciągnęło.