Gra momentami zacina się

Nie wiem dlaczego ale gra , która spełnia wymagania mojego kompa od czasu do czasu przycina się. Gra mi działa płynnie na wysokich detalach ale irytują mnie chwilowe zacięcia. Dodam również , że nawet podczas przerywników tak sie dzieje . Jak ktoś wie jak to naprawic niech postara się pomóc :) z góry dzięki ^^
To jest twój drugi post na ten temat. Gra jest sama w sobie tak już zrobiona i z tego co słyszałem, to każdy tak ma.
ja mam identycznie mój kopm spełnia wymagania gry a jednak się zacina także podczas dialogów jak by ktoś ten problem naprawił to będziemy wdzięczni
Witam
Będzie sie zacinac bo gra cierpi jak mi wiadomo na wycieki pamieci ; / , nic na to nie poradzicie,moze wydzie patch kiedys xd,btw mam to samo na sprzecie z wysokiej półki.(spróbujcie zainstalowan najnowsze stery,defragmentacja dysku,nowy win)aczkolwiek mi to nie pomogło.Pozdro
A ja wczoraj reinstalowałem grę. Odpalam daję kontynuację gry i jak się okazało gra dalej się zacinała ale po przejściu misji problemy jak by ustały. Nie wiem czego to wina tej misji ? xD A misja ta to Prawo Murphy'ego rozdział 4. Po zakończeniu tego rozdziału problemy zaczęły powoli znikać a gdy zaczął się rozdział 6 to już minęły w kolejnych rozdziałach również jest dobrze. A Wam tnie się we wszystkich rozdziałach ?
Mi się cięło praktycznie wszędzie, ale nie w czasie misji, tylko w jeździe ogólnej, by np. dojechać do wyznaczonego punktu.
U mnie jest tak: spadki fpsów zaczynaja sie tak po 40 minutach gry i to w rozdziałach muli i to w jezdzie swobodnej po miescie.Ja czekam na patcha moze wyjdzie.
Aż tak bardzo to nie przeszkadzało ( przynajmniej mi) ale wystarczy grę Uruchomić ponownie w odstępnie czasu do 10 minut i powinno być znowu dobrze. Zresztą to dobre dla zdrowia ;)
Jeżeli jesteś w trakcie misji, którą wykonujesz, to raczej ponowne uruchomienie jest zbędne, kilka razy włączać i wyłączać to nie za fajnie by się grało. Co do zdrowia, to oczywiście, masz rację.
mi się teraz jakoś dziwnie przestało zacinać, przeszedłem całą grę włączyłem sobie wybrany rozdział (piła) akurat mi się spodobał i przestało się zacinać a ciekawe czy jutro będzie sie zacinać

mi się bardziej podczas misji zacinało, jazda po mieście chodziła w miarę płynnie
U mnie jest to samo, podczas jazdy po mieście autem i przy cut-scenkach.
Błąd gry...
Najwidoczniej każdemu zacina się zupełnie w innych miejscach.
ja to mysle ze to mape wczytuje albo cos i dlatego sie zacina ale nie jestem pewien
też mi się tak zdaje mapa jest czytywana na bieżąco i może jak się nie zdąży coś naładować to się zatnie na 2-3sec
Ja mam problem bo gra mi klatkuje w nocy ale to przez moją archaiczną kartę graficzną, więc nie mam nic do twórców gry.