Nie ma co moda brac pod uwagę, ponieważ nie jest to wymyslem autorów :)
Wczesniej kolega wspomniał o mieszkaniu Tommyego kiedy zastanawia sie nad wejsciem w organizacje, popija chyba wtedy whisky i chyba pali papierosa....
ten pokoj przypomina mi wlasnie pomieszczenie z menu gry ... czy to to ?
i cos jeszcze, poniewaz w opcji gry mamy do wyboru bodajże tutorial, nie chce mi sie teraz tego sprawdzac bo jestem na mac os x, moze jutro zobacze ale czy tam w tutorialu nie jest czasem tak ze jest sie w tym pomieszczeniu i pozniej sie zniego wychodzi na zewnatrz co oznacza ze mozna na mapie sprawdzic gdzie jest mieszkanie tommyego ? Musze to sprawdzić.
Bardzo zaskoczyło mnie to w jak slabych warunkach mieszkał Pauli..
taka typowa kamienica niedaleko baru.
Być moze Tommy podobnymi warunkami dysponował.
Odnosnie domku jednorodzinnego - nie ma co mieszac free ride z rzeczywistą fabuła, rownie dobrze moglibysmy speedy gonzalesa mieszac i latające ufo z normalną grą - to nie ma sensu - extremalna jazda jest tylko for fun.
marzyłbym o tym by zrobili mafie 3 z realniejsza grafiką od mafii 2, chodzi glownie o kolory by były podobne do mafii 1 (wg mnie duzo realniejsze od drugiej czesci) i aby ta mafia 3 byla "powrot do los heaven" czy cos takeigo i by mozna bylo duzo sie dowiedziec, by mialo duzo wpsolnego z 1 czescią i wtedy klimat moze by dalo sie odbudowac a nie to co mafie 2 zrobili to jakies nieporozumienie