Gdzie jest paczka z pre-ordera ?

Witam
Kupiłem na cenega.pl mafie 2 w pre orderze i dzięki temu miałem mieć dostęp do 2 luksusowych samochodów i jakiegoś ciucha dla głównej postaci. jednak w pudełku nie byo żadnego kodu ani nic. Póki co (jestem na 9 rozdziale) nie spotkałem tez tych samochodów w grze. Czy wie ktoś jak to odblokować, czy może mam jeszcze czekać ?
Nikt nie dostał packa, na razie trzeba czekać.
Ubranie jest od samego początku dostępne w grze .
Aut szczerze też nie widziałem
Ubrania są w szafie, samochody są w garażu od początku.
Poza tym ci którzy maja jakiś dodatek powinni mieć folder "dlcs" koło pliku Mafia2.exe
Jeżeli takiego folderu nie mają to znaczy że dodatku nie ma, możliwe że jest gdzieś na płycie.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
W menu głównym w elementy do pobrania - DLC Made man.
Wdzianko niczego sobie , a o samochodach zapomniałem. Rzeczywiście są w garażu.
Szczególnie Aston Bentley przypadł bo do gustu ^^
No ja wchodzę w zawartość do pobrania i łączy mnie ze steam-owym sklepem no i pisze że nic nie ma do tej gry. A Wy mówię do tych którzy mają te paki , jak odblokowaliście je ?
JA też nic takiego nie mam, niestety. Miałem nadzieje że coś podeślą na maila czy co, widzę że same komplikacje. Ani kodow do dlc, spolszczenie dopiero wczoraj ;) nieźle...

Acha i mam pytanie dla którego nie warto tworzyć osobnego wątku, mianowicie w promocji KG Cenega jest napisane że za mafie dostaje się 450pkt, muszę im wysłac ten paragon czy jak?
Też wielkie moje zdziwienie było gdy zoaczyłem że nie ma osobnego kodu do kompani gracza ale to pewno dlatego że jest to wersja polsko/czeska . No i zapewne trzeba im wysłac fotke paragonu ja zapomniałem tego zrobić dzięki za przypomnienie, no i dalej oczekuje odpowiedzi w związku z tą paczką z góry dzieki.
Że jeszcze pozwolę sobię dorzucić komentarz do mojego poprzedniego posta , to mam nadzieję że cenega nie da tak samo ciała z tymi punktami jak z ta paczką :/
Przecież z neta można ściągnąć nawet 5 DLC więc nie wiem w czym problem lolz.
W tym problem iż by używać tych DLC trzeba je kupić.. Tak informuje Mafia.. Dlatego nie wiem co jest grane, mam do cenegi pisać w tej sprawie..? Chciałbym swój dodatek, kupiłem w pre orderze Mafie, myślę że powinienem otrzymać go.. Zreszta nie wiem na czym to polega..
Ja zamówiłem w gram.pl wraz z bonusem i nie ma nic! Nie dostałem żadnego maila, a gdy sprawdziłem zawartość do pobrania też nic nie było. Zamówiłem na x360. Napisałem do nich w tej sprawie ale odpiszą dopiero w poniedziałek.
DLC i bonusy na PS3 są niedostępne dla mieszkańców Polski, Portugalii i CZECH! :O
https://www.youtube.com/watch?v=6u0yfmnArpM

:)
Ludzie, w ciągu kilku dni kod umożliwiający zdobycie packów będzie dostępny przy zamówieniu.
lol
Oj, ludzie,ludzie... Przecież można pobrać wszystkie 5 packów za darmo. (To chyba nie piractwo, jeśli tak, nie wiedziałem :O) Jbc, linki możecie odebrać na PW :-P
Obrazek