Gdzie jest paczka z pre-ordera ?

No dokładnie, ja mam ściągnięte i działa gites :mrgreen: Wcale kupować nie trzeba.
Ja też pobrałem z internetu ale działa tylko War Hero Pack i jakieś 4 auta.Wie ktoś dlaczego?
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Ooo, Piratów nie potrzebujemy tutaj na forum. dodatki DLC są płatne, dostaje się je za darmo w promocji.. Ściągniecie ich jest legalne wsadzenie do folderu z mafia również, ale pograć już nie pograsz, bo piszę by je kupić, ale oczywiście zostały zainstalowane, czyżby koledzy wyżej używali skrakowanej wersji.?

Piractwu mówimy nie..

"Co za chamstwo i zero honoru, wchodzić na takie forum poświęcone świetnej grze Mafia z piratem w ręku..."
Może mam pirata, może nie. Nic ci do tego, hejterze.
O, widzę mam do czynienia z młodym ;] Moja Babunia choć ma już 90 lat ma lepsze teksty..

Wiesz, ale na tym forum piractwa nie popieramy chłopcze :)
Paru użytkowników się czepia czy nie możemy pobrać tych dodatków z neta, zamiast kod wpisać, a jak ktoś ma konsole co zrobi ? najpierw poczytajcie co niektórzy posty a potem odpisywać, poza tym ściągnięcie takiego dlc z neta bez kodu jest nielegalne !
@WhatTheFaik "hejterze " no faktycznie nie wiesz gdzie użyć tego słowa najwyraźniej.
Jeśli chodzi o to ściąganie z neta tych packów czy jest to legalne czy nie no raczej watpie, a nie zamierzam tego sprawdzać na steama gdzie utrata konta akurat wiązała by się w moim przypadku utratą kilku zacnych gier.
Widzę, że teraz wśród internetowych napinaczy nastała moda na gnojenie piratów.
Mam piracką wersję gry i gówno wam do tego. Swoje wykłady o tym, że piractwo jest złe idźcie prawić gdzie indziej. "Było, będzie i zawsze będzie".
EOT.
Generalnie sam zacząłeś to napinanie także no. Ale jeb.ać to , nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie czy raczej jest ona dość nie przydatna przynajmniej większości userów tego forum więc nie róbmy off topa , bo zaczyna się robić gnój.

Btw , nie obchodzi mnie to czy masz pirata czy nie mam ważniejsze sprawy na głowie niż walke z piractwem na świecie .
Mam piracką wersję gry i gówno wam do tego.

To że w regulaminie nie ma niczego na temat pirackiego oprogramowania, nie znaczy że jest to tu akceptowane. Dlatego nie dziw się jeśli twoje przechwałki nielegalną kopią gry zostaną zbesztane, nie powiem że jestem święty, również mam co nieco za uszami, dlatego radzę ci, weź się człowieku uspokój z łaski swojej, albo wracaj do nory z której przyszedłeś. Dziękuję to tyle z mojej strony, albowiem nie będę się więcej brukać na pisanie z czymś takim.
Jeszcze pociągnę wątek piractwa, jestem także użytkownikiem forum total war.org i tam za przyznanie się do KRADZIEŻY (piractwa) jest natychmiastowe ostrzeżenie od moderatora, bez zbędnej dyskusji. Na cholerę ogłaszać się z tym na forum, jesteś złodziejem zostaw to dla siebie i tyle. Jak nikt nie będzie o tym wiedział to nikt nie będzie się Ciebie czepiał.
Co do DLC to można sobie je samemu zrobić bez łamania praw autorskich. Więc jeżeli widzicie że jakaś osoba chwali się ze ma wszystkie DLC to nie znaczy że pobrała je z internetu. Dla przykładu ja jestem taką osoba, która posiada je wszystkie nie ściągając ich z internetu. Jak ktoś jest sprytny to sobie w życiu radzi :P

Koniec Offtopu. Wracamy do tematu.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Czyli co, cały czas czekamy na te DLC od cenegi? No bo wiadomo, że trzeba mieć klucz, a potem się martwić dopiero gdzie go wpisać :P
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Cukier, a jak dostałeś się do tych słodyczy :-D
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ale niektórzy na pierwszej stronie pisali że juz mają te DLC jak oni je zdobyli ?

POSTY POŁĄCZONE

Jeśli chodzi o wpisanie klucza (jeśli takowy dostaniemy) to od razu mogę udzielić odpowiedzi.
Odpalacie steam > klikacie zakładkę" gry" na samej górze > potem aktywuj produkt w steam > klikacie dalej > potem akceptujecie > wpisujecie kod i gotowe dlc przypisuje się do waszej gry i konta. Robiłem już tak z DLC do aliens vs Predator .

POSTY POŁĄCZONE

LOL to ten dodatek Jimmy’s Vendetta też nie jest dostępny po przejściu gry, o boże ale bieda cenega dala nieźle dupy.

Edytuj posty kolego //dosia92

DOSTAŁEM MAILA OD CENEGI CYTUJĘ "Kody będą dosyłane w tym tygodniu drogą mailową." Nie no super gre przeszedłem a oni dopierow tym tygodniu bedą wysyłali kody. SUPER