Free Ride PL (Przejażdżka)

Dzięki serdeczne chłopaki że wrzuciliście to na Hot File . Teraz mogę to pobrać z jakąś ludzką prędkością.

Dobra robota tosik

Pozdrawiam :-D
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Czy żeby zapisać gre albo uruchomić cheaty muszę miec zainstalowane JA?
"Wychowany na twoich słowach dopadnie cię morderca."-Pablopavo
Nie, nie musisz :-). Ten FR jest do podstawowej mafii. Tylko uważaj, bo czasami po zapisie znikają drzewa, ale to już błąd od pierwszej wersji Free Ride Costy :-/. Jedynym plusem tego błędu jest to, że gra szybciej chodzi.
Problem w tym że właśnie nie działa mi zapis, nie moge włączyć cheatów, do posiadłości leo też nie moge wejść i zawsze zaczynam w domu joe.
Może twoja gra widzi pliki po starym FR? Spotkałem się już z takim przypadkiem, on miał FR od Costy (ten, który zapodał Soberat, w temacie założonym przez majkoola). Wszystkim działa, a do posiadłości Leo możesz wejść tylko w lecie. Jeśli ci nie działa musisz reinstalować grę i wtedy zainstalować mojego Free Ride'a. Próbowałem to naprawić, już z jednym użytkownikiem naszego forum, ale nadal widziało mu stare pliki, więc nie było innej opcji niż reinstalacja. A jak coś dodatek JA nie ma nic do tego :-
Problem rozwiązany.Wystarczyło usunąć wszystkie pliki których używa free raid i wgrać z instalatora.
A to dziwne, z tamtym użytkownikiem mi się to nie udało :-. Ale skoro problem rozwiązany to ciesze się, że mój FR działa poprawnie ;-) i nie trzeba reinstalować gry po starych plikach.