Dzielnice Lost Heaven

New Ark - piękne widoki, zwłaszcza koleją

Hoboken - za muzykę, no i ta zabudowa z początku XX w.

Little Italy / Wyspa Centralna - za to samo - muzykę, no i klimat Nowego Jorku
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Moja ulubiona dzielnica to New Ark i Little Italy :-D
Obrazek They never fight alone...
Ogólnie lubię całe miasto, ale najbardziej:

Little Italy - muzyka, klimat, Bar Salieri'ego, mieszkanie Pauli'ego, mieszkanie Carlo

Hoboken - muzyka, klimat i sklep Żółtego Pete'a

Downtown - muzyka, klimat, Warsztat Lucasa, Hotel Corleone, kościół.

PS: Wiem, że normalnie do tych miejsc (np. Hotel Corleone) da się wejść tylko w misjach, ale jak się gra w trybie FR z modem FR Expansion... ;-) .
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Moimi dwiema ulubionymi dzielnicami są New Ark i Little Italy,dużo terenu i ciekawych lokacji
Glory Glory ManUtd XD
Najbardziej lubię Works Quarter (bardzo klimatyczna muzyczka oraz dużo ciekawych miejsc - np. port, magazyn, dworzec kolejowy - i ukrytych skrótów). Poza tym, lubię też Oakwood - w końcu to dzielnica najbogatszych.

edit// Mógłbym jeszcze dorzucić Down Town za muzyczkę, dużo ciekawych miejsc, ukrytych uliczek - no i również za klimat.
Ja najbardziej lubię New Ark , tak bardzo że chciałbym tam zamieszkać :-D
Obrazek
A według mnie najbardziej klimatyczną dzielnicą jest China Town . Po prostu uwielbiam te ciasne uliczki i tą muzyczkę :mrgreen: no miodzio . Ale owszem Works Quarter też fajne
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Oak Hill-lubię ją za to,że gdy jadę latarni sprowadzam tam zawsze wozy policyjne które często spadają z klifu
Ogólnie lubię tez WQ za te małe przesmyki pomiędzy starymi kamienicami :-o
Najlepsza jest plaża w śródmieściu(spróbujcie rzucić koktajlem na morze. Woda się zapali). Można tam też chodzić po ścianie, jak się na nią wskoczy ze skał.
No :!: to z tym ogniem na wodzie-to pomyłka
Sorry, że nie na temat, ale w Mafii 2 da się zapalić wodę. A w jedynce nie próbowałem.
Moją ulubioną dzielnicą jest Oakwood. Bardzo spokojna dzielnica, zielona. Podoba mi się ten charakterystyczny kościół koło ronda, ponadto korty tenisowe i nawet te gimnazjum :-) Dobrze się czuję również w Little Italy, za sentyment, odnosząc się do fabuły głównej oraz Central Island za najbardziej rozpoznawalną muzyczkę :-D
Hoboken - za muzykę, okolice stadionu, kino Twister i stację Central Hoboken
New Ark - za okolice parku
Works Quarter - za muzykę, ilość zakamarków i okolice pętli tramwajowej (gdybym miał mieszkać w Lost Heaven to właśnie tam :-) )

PZDR
Hoboken - za kino Twister z superowym zapleczem :))

Oakwood - za super zieloną dzielnice, gdzie mieszka Tommy. Są tu wspaniałe miejsca takie jak Gimnazjum, Kościół nad rondem, Dom głównego bohatera (jak już mówiłem) oraz Korty tenisowe.

New Ark - za bar Morello i fajną misje: Impreza Koktajlowa. :lol:

Works Quarter i ChinaTown - za ich klimat i doskonale dobraną muzykę.

Little Italy, Downtown i Central Island - za najlepsze wrażenia płynące z fabuły gry oraz za niezapomniane lokacje: Bar Salieri'ego, warsztat Lucasa, Hotel z misji "Dziwka" oraz Kościół z sami wiecie jakiej misji ;-)

Oak Hill - za najwspanialsze wrażenia i możliwość "pożyczenia" Thora 810 i Lassiter v16 Appolyon oraz Silver Fletcher'a. 8-)

Dzięki za możliwości i Pozdrawiam Użytkowników!
Obrazek
Świat, gdzie istnieją tylko zwycięzcy, gdzie panuje pokój. Świat wypełniony jedynie miłością. Chcę dać początek światu, zawierającemu jedynie te pojęcia.
Madara Uchiha
Central Island za Galerię, Teatr i za to, że 4 razy spotkałem tam człowieka z głową psa. :))