Ciekawostki z nowej tapetki

Cukier ma rację...ale tylko w połowie. Ludzie myli okna, nosili skrzynki itp. TYLKO podczas wykonywania misji ;-)
Czyli nie ma racji, bo wyraźnie od początku mam tutaj na myśli żyjące miasto, ale nie związane z wstawką filmową, misją itp.
Obrazek
I przypomnijmy, że w M2 nie będzie takiego czegoś jak Swobodna Jazda i Kampania - to po prostu Sandbox, taki jak w GTA.
Mafioso napisał(a):
I przypomnijmy, że w M2 nie będzie takiego czegoś jak Swobodna Jazda i Kampania - to po prostu Sandbox, taki jak w GTA.

No właśnie. Ja uważam, że to wyjdzie tej grze na plus, bo zawsze mi czegoś takiego w Mafii 1 brakowało, że nie dało się wejść na nasz parking i odjechać jakimś autkiem z niego. Zresztą nie tylko mi to brakowało, bo takiemu koledze też ;-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
To dobrze ze bedzie sandbox bo w Mafii nie bylo i to bylo bledem
Obrazek
Moja mała ciekawostka z tapetki. Vito dzwoni po kumpli na browar.

http://i47.tinypic.com/vzgglg.jpg
Obrazek
eeee z czego on dzwoni? Budki żadnej tam nie ma a komórek wtedy nie było :shock:
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
Na tym polega cały pic.
Obrazek
A może to małe radyjko...? Umc, umc :lol: