Capo mod 4 family honor

szukam moda o nazwie Capo mod 4 Family honor jeśli znacie linka to moglibyście mi go dać
Kiedyś był w downloadzie MafiaScene oraz na oficjalnej stronie twórcy, jednak dwie opcje pobierania są niedostępne.
muore il bandito, la mafia vive
A o czym jest ten mod?
NOWE MIASTO Capo Of Lost Heaven MOżemy wchodzić do rożnych miejsc np. do baru salieriego czy tam do domu sarah
Miasto akurat jest to samo.
Mod nie polega na wchodzeniu w różne miejsca jak CityBars Mod. W tym modzie ważna jest fabuła i związane z nią misje.
Sorry za post pod postem.
Matteo(twórca "Capo mod") stworzył nową stronę, ot całe moje zagubienie w temacie. Tutaj link do strony, znajduje się tam większość dzieł tego moddera : http://www.mafiamodding.com
Have fun ;-)
a jak sobie zainstalować np. Capo Mod 3 Capoletti , sory ale dopiero zaczynam się w to bawić i nie bardzo to obczajam .. wytłumaczy ktoś :> ?
reaver napisał(a):
a jak sobie zainstalować np. Capo Mod 3 Capoletti , sory ale dopiero zaczynam się w to bawić i nie bardzo to obczajam .. wytłumaczy ktoś :> ?

Sam chwilowo nie mogę sobie pozwolić na ściąganie, dlatego wytłumacze ogólnie. Jeżeli w ściągniętym pliku masz jakieś foldery typu : tables, models itd to musisz je właśnie tam wpakować.
Tzn. najpierw ściągnij MafiaDataXtractor, później wypakuj potrzebne ci foldery i ze ściągniętego pliku "Capo Mod" przenieś wszystko w odpowiadające miejsca.
ok ale jak w capo mod 2 w missions wszystko nazywa się np. mise21-salieri to nie wiem gdzie dokładnie to wlepic , bo jak nie dam do odpowiednego folderu salieri to lipa , nie będzie działać
reaver napisał(a):
ok ale jak w capo mod 2 w missions wszystko nazywa się np. mise21-salieri to nie wiem gdzie dokładnie to wlepic , bo jak nie dam do odpowiednego folderu salieri to lipa , nie będzie działać

Nie jestem pewien, ale chyba i tak musisz wrzucić to do folderu missions. Spróbuj, może zadziała.
niestety to nie wchodzi , nie ma edytora do modów żadnego?
reaver napisał(a):
niestety to nie wchodzi , nie ma edytora do modów żadnego?

Poczekaj, ściągne jednak ten mod i sprawdze co tam jest...Ty w tym czasie przeczytaj to : masz-problem-z-modem-najpierw-przeczytaj-to-t31.html

Edit:

Spróbuj zacząć gre od trybu Freeride.
u mnie to nie działa , u Ciebie działa jak grasz w to freeride?
edit: dobra już mi śmiga , dziękuwa :D
reaver napisał(a):
u mnie to nie działa , u Ciebie działa jak grasz w to freeride?

Nie wiem czy działa bo nie próbowałem, nie mam Mafii w systemie. Próbuj odpalać przez Freeride, tutorial, New Game, może trafisz...chyba że coś źle zainstalowałeś. Niestety bardziej pomóc Ci nie mogę bez Mafii.