Capo mod 4 family honor

JEZU żeby capo mod działał musisz mieć podmieniony plik RW.DATA.DLL i odpalić grę na Freeride City Day inaczej miasto dzień
ModernM napisał(a):
JEZU żeby capo mod działał musisz mieć podmieniony plik RW.DATA.DLL i odpalić grę na Freeride City Day inaczej miasto dzień

Spokojnie chłopaczku...podałem mu wcześniej tego linka : masz-problem-z-modem-najpierw-przeczytaj-to-t31.html
Tam jest o tym napisane więc się nie bulwersuj i nie pisz zbędnych postów skoro było to poruszane.
muore il bandito, la mafia vive
Mnich już mi wszystko śmiga, dzięki za pomoc tylko trochę się tnie miasto w tym modzie jak się gra w freeride dzień , jak wejdę do .np baru to normalnie chodzi tak samo gra bez modów , a kompa mam dobrego ,bo powiedzmy Mass Effect 2 chodzi na maxa bez żadnych ścin i mam pytanie , czy te zacinanie miasta jest może spowodowane tym , że może gra nie wyrabia tylu nowych , dodanych rzeczy czy jak ? może da się zrobić żeby się nie cieło :D?
reaver napisał(a):
Mnich już mi wszystko śmiga, dzięki za pomoc...

Nie ma sprawy ;-)

reaver napisał(a):
...mam pytanie , czy te zacinanie miasta jest może spowodowane tym , że może gra nie wyrabia tylu nowych , dodanych rzeczy czy jak ? może da się zrobić żeby się nie cieło? :D

No wiesz, troche tego skryptu jest tam nawalonego, wkońcu dodatków jest sporo więc nie ma co się dziwić. Ja mam również dobrego kompa i czasem takie "pojemne" mody tną mi zabawe ;-)
muore il bandito, la mafia vive