Brak trybu freeride w nowej mafii!

Nie wiem czy to prawda ale na gry - online w wątku o Mafii dowiedziałem się od tych co grę przeszli, że nie ma w grze trybu swobodnej jazdy. po prostu po ukończeniu gry następuje koniec i nic więcej. jeżeli to jest prawda to jestem zawiedziony na 2K. bo przecież w pierwszej mafii był ten tryb. :-( .

Mafię oczywiście kupię ale uważam to za ciężki minus :evil:
Ci co przeszli gre maja pirata i pewnie z tego powodu nie ma tego trybu
Może bedzie jak w grze Ojciec chrzestny... po ukończeniu bedzie można jezdzic do woli...tylko co jak chciałbym pojezdzic w zime.... hmmm

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Freeride masz gdy odbierasz telefon i wychodzisz z domu, i masz jechać do misji. Wtedy nie musisz sie spieszyc możesz porobić co ci się podoba.

A jeżeli chcecie wiedzieć jak wygląda gra po zakończeniu, to dokładnie nie wiem ale k***as który zdrardził mi los Vito mówił(choc im nie można do końca wierzyć) że twórcy zastosowali pod koniec gry rozwiązanie znane z (uwaga nie grałem w ta grę, więc to może w jakiś sposób zdradzać czy Vito przeżyje czy umrze, więc sprawdzacie na własną odpowiedzialność-choć to tylko nazwa gry)
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
ja nawet sobie takiego czegos nie wyobrazam zeby nie mozna bylo wejsc w menu do wolna jazda wybrac pore roku ewnetualnie pore dnia dzielnice startu i auto.....
lepiej mnie nie denerwujcie..:)
Ehe, no to nieźle 120zł w ciemnej dupie ;(
Ani multi(ktore moim zdaniem i tak było niepotrzebne, ale zawsze przedłuża grę) ani free ride. Lipa...pewnie wyjdą jakieś mody.
Ja pierrrrr... Ludzie, przecież czapel dobrze gada. Freeride se można zrobić jak mamy jechać na misje. Tam nigdzie nie pisze, że mamy na to ileś tam minut. Zanim pojedziemy do samego celu można polatać po mieście, obrabować jaki sklep, pójść na piwko, wykonać zadanie poboczne (bo podobno mają być).
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Bardziej takie zastosowanie z GTA, widać.
A to czasem autorowi nie chodziło o to, że M2 nie będzie typowym sandboksem? Gdzieś bodajże było, że twórcy mają coś w zanadrzu z tą wolną jazdą tylko nie chcieli powiedzieć jak to dokładnie będzie wyglądać. Mam taką nadzieję...
"Next time... There'll be no next time"
Modów raczej nie będzie, gdyż gra tego nie wspiera :-/ No ale kto wie ;].
A za Free ride ex. posłuży chyba DLC.
Co do zadań pobocznych czytałem na 2k forum że:
Jeśli rzeczywiście nie ma freeride, to jak dla mnie jest to również baardzo duży minus. A ta możliwość pobiegania sobie po mieście pomiędzy misjami, jest tylko marną namiastką FR. Szkoda, wielka szkoda.

slacker7 napisał(a):
Tam nigdzie nie pisze, że mamy na to ileś tam minut. Zanim pojedziemy do samego celu można polatać po mieście, obrabować jaki sklep, pójść na piwko, wykonać zadanie poboczne (bo podobno mają być).

Fragment recenzji z CD-Action:

(...)Ech, gdyby to robił Rockstar i to rzeczywiście było otwarte, zachwycające miasto, w którym można pójść za główną fabułą, ale też, w przerwach, zająć się wykonywaniem takich czy innych misji pobocznych. „Głupi” Saboteur miał wyścigi samochodowe, strzelanie do kaczek i hazard – Mafia II nie ma nic. Tym bardziej kłuje w oczy widoczna na legendzie mapy ikonka Jobs/Fuchy, która na nosa zwiastuje zadania poboczne. Tych jednak w grze nie ma (...)

Więc na misje poboczne nie ma co liczyć.
- będzie można grać dalej po zakończeniu gry, jednak Jack Scalici nie chce zdradzić w jaki sposób

Mam nadzieję, że nie zmienili zdania, bo człowiek się tylko zdenerwuje :roll:
"Next time... There'll be no next time"
Nie zmienili, można grać dalej ;-)
No ja też mam nadzieję, że jednak będzie jakiś freeride po skończeniu gry. Bo robienie sobie freeride pomiędzy misjami to jednak nie to samo. Jak już przejdę grę kilka(naście) razy to będę miał dość tej fabuły i będę chciał sobie po prostu popykać w wolną jazdę, i co wtedy? Będę musiał znów misję zaczynać, znów trochę przejść żeby odblokować miasto itp.
Obrazek
Obrazek
czapel007 napisał(a):
Freeride masz gdy odbierasz telefon i wychodzisz z domu, i masz jechać do misji. Wtedy nie musisz sie spieszyc możesz porobić co ci się podoba.

A jeżeli chcecie wiedzieć jak wygląda gra po zakończeniu, to dokładnie nie wiem ale k***as który zdrardził mi los Vito mówił(choc im nie można do końca wierzyć) że twórcy zastosowali pod koniec gry rozwiązanie znane z (uwaga nie grałem w ta grę, więc to może w jakiś sposób zdradzać czy Vito przeżyje czy umrze, więc sprawdzacie na własną odpowiedzialność-choć to tylko nazwa gry)

dokładnie, mi jak sie nie chciało w Mafii The City of Lost Heaven wyłazić z trybu misji zeby wziasc freeride to tez se jezdzilem byle jak :) najfajniej było w misji czysta gra jak odprowadzałem bryke od lucasa na tor :-D