Brak trybu freeride w nowej mafii!

zapomniałem również napisać że kiedy włączymy sobię jakiś chapter i gramy w wolną jazdę to nie można nadpisać :(.
hmm co z tego z przed misją możemy pojeździć i pozbierać sobie plakaty, listy gończe :)
jak i tak nie można znów zapisać w domku, tylko wtedy jak pojedziesz zrobić misje:)

jak skończyłem to liczyłem właśnie na możliwość pojeżdżenia sobie po mieście a tu nic :(

mortalis napisał(a):
hmm co z tego z przed misją możemy pojeździć i pozbierać sobie plakaty, listy gończe :)
jak i tak nie można znów zapisać w domku, tylko wtedy jak pojedziesz zrobić misje:)

jak skończyłem to liczyłem właśnie na możliwość pojeżdżenia sobie po mieście a tu nic :(

Powinno być jak w GTA

"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Ostatecznie free ride niema ale w strefie moddingu jest plik który umożliwi swobodną jazdę
Podaj link do tego pliku.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
http://mafia-empire.com/forum/index.php?topic=25 :D
Tak, tylko zacznijmy od tego, że to forum nie działa...
Oto link do modu dodającego free ride: http://torrent2crazy.com/dl/8625534
Obrazek
L.A. - the city of crimes
costa-s-freeroam-mod-t1877.html

W tym temacie jest link do tego modu.
1. strona, na której jest ten mod nie działa
2. Czemu wszyscy tylko gadają o modzie free ride w PC! Sam gram na X360 i co mam robić?!
Na drugiej stronie tamtego tematu jest działający link. Co do Xboxa to nie powiem ci bo nie posiadam.
Jakieś jaja z tym Freeride. Gra strasznie krótka i co teraz mam ja odstawić na półkę?? K.....
Już mówiłem ten free ride jest do niczego(nad czym bardzo ubolewam), jeśli nie można zapisywać gry. ;|
Mam plik ten Free Ride w formie .sds i teraz wyświetla się jako plik Winamp (?) nie wiem dlaczego. Gdzie go trzeba skopiować lub ew. zainstalować ?
Skopiuj go do C:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii\pc\sds_pl\gui

Tylko najpierw zrób kopie zapasową oryginalnego pliku oraz savów (tak na wszelki wypadek)