Analiza Screenów

Ta i od razu symulator seksu jak 3D Sex Villa :-P
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Paziu napisał(a):
Ta i od razu symulator seksu jak 3D Sex Villa :-P

Nie no bez przesady :mrgreen: ale jakieś kluby gdzie można zawiesić oko na ładnych dziewczynach będą mile widziane ;-)
I takie, według mnie, będą w grze na 100%. Dowodem tego są modele postaci prostytutek i urywki z trailerów :)
Kevin napisał(a):
I takie, według mnie, będą w grze na 100%. Dowodem tego są modele postaci prostytutek i urywki z trailerów :)

Oby oby :-) tylko żeby to nie była jakaś część misji, a otwarte lokale, do których możemy wpaść codziennie :-)

Pewnie pamiętacie ten screen ---> http://img183.imageshack.us/img183/3121/vitotrain.jpg

W lepszej jakości można dopatrzeć się jakiś szczegółów. Np. wydaję mi się, że Vito należał do elitarnej jednostki spadochronowej 101 dywizji (tzw. "Screaming Eagles"). Spójrzcie na naszywkę na jego czapce.

Natomiast tego screena, przynajmniej ja, nie widziałem dotychczas (może się mylę :-P )

http://img183.imageshack.us/img183/4614/asdtgasgh.jpg
Jee tego drugiego też nie widziałem :D, ale coś mi tutaj pachnie zmianą ustawienia kamery w trailerze z misją w biurowcu. Co do samego screen-a to jeszcze niedopracowany graficznie troszkę. :)
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
CO do drugiego screena: dlaczego to auto, stojąc równo. ma tam mocno wygięte tylne koło? Czyżby w bagażniku znajdowały się 2 tony naboi do Thompsona? :P
No fakt koło jest dziwnie ustawione ;-) Skoro już ustawili kamerę pod innym kontem, to chociaż możemy zobaczyć co się dzieję po drugiej stronie ulicy :mrgreen: koleś pod filarem chyba czyta najnowszą gazetę, a panienka ma najwyraźniej chęć przejść w niedozwolonym miejscu :-P (a może tam są jakieś pasy :-D )
To tylne koło wygląda mi raczej na jakieś udoskonalenia wizualne. Zauważcie, czasem na różnego rodzaju zlotach samochodów modernizowanych (nie mówię o polonezie podświetlanym na zielono ze spoilerem który zabiera mu 60 km, pozbawiając go mocy..) widać, że te tylne koła są zamontowane po skosie. Może przed tą misją, osoba, która grała odwiedziła jakiś warsztat ? Hmmm
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
Tomasz napisał(a):
Może przed tą misją, osoba, która grała odwiedziła jakiś warsztat ? Hmmm

Takie wyjaśnienie też ma sens ;-)
Z każdym kolejnym screenem apetyt co raz to większy :-D Informacji o możliwościach jest już tyle, że trudno to wszystko ogarnąć i trzeba było by zapisać nowinki od początku pojawienia się informacji o Mafii 2. Bez dublowania, lista wydaje się być dość długą i zachęcająca do zapoznania się z "tym" osobiście ;-)
Jak dla mnie on jest tak wygięty, bo koleś się o niego opiera. Ale te naboje do thomsona to też niezłe wytłumaczenie.
Obrazek
Obrazek

Ten samochód nazywa się Quicksilver Windsor Taxi. Można chyba powiedzieć, że samochód wywodzi się z wielu słynnych pojazdów, które krążyły w latach 1950. Będziesz oglądał ten model samochodu nie tylko jako taksówka w grze, ale również jako pojazd cywilny.

Obrazek

Ten model powstał z kilku samochodów, które były popularne w latach 50-tych. Płynne linie tego auta, prawdziwie ukazują nam epokę tamtych lat. Naprawdę można poczuć, patrząc tylko na ten obrazek, jak fajnie i stylowo musiał się ktoś czuć jeżdżąc tym autem.
te same screeny z newsa dalem na strone o 6 rano ale jeszcze nikt chyba nie czytal propozycji zglaszanych newsow :-| :lol:
Obrazek
Hmmm mam dziwne wrażenie estetyczne... czegoś mi brakuje w tych samochodach...
Tomasz napisał(a):
Hmmm mam dziwne wrażenie estetyczne... czegoś mi brakuje w tych samochodach...

Ja mam właśnie tak samo.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]