Aktualizacja - tylko 6 GB...

ewald15 napisał(a):
Nie chcecie mieć problemów ze steamem? Wypakujcie samą grę Phoenixem, wgrajcie cracka i grajcie(nie trzeba rzadnych spolszczeń, które ważą 400mb, jak masz oryginalną polską wersję to wszystko jest na płycie). Mnie osobiście krew zalewała, jak dostałem grę dwa dni przed premierą i w czasie instalacji pisało "produkt nie został jeszcze odblokowany", a jak już usłyszałem, że po premierze jest problem z polskim językiem, to mi się już śmiać chciało. Jak kiedyś jeszcze usłyszę, że jakaś gra, która mi sie podoba jest uruchamiana przez steam, to na pewno jej nie kupię. Przecież ta gra, nawet jak jest w pudełku, to nie jest twoja, musisz mieć steama i przy każdej instalacji musisz mieć włączonego neta, a jak steamowi coś odwali to dostaniesz bana na konto i wszystkie gry pójdą się j***ć.

o i tu jest własnie kolega ma 100% racji producenci gry nawet o tym nie myśla tylko patrzą by kasy natrzepac sporo za produkcję nic więcej a steam to jest tylko utrudnienie dla potencjalnego gracza.
Jak do mafii 3 (jeżeli będzie też będzie ten steam to ja nie wiem poczekam na jakiś sposób żeby to dziadostwo ominąć, a tak wgl to mi się przez steam 400mb nie pobierało tylko jakieś 150 mb więc ja już nie mam pojęcia o co w tym chodziło. Najważniejsze że teraz jest już dobrze i jestem na 15 rozdziale.
Czasami pliki sie zle pobieraja i są dublowane.
Jeżeli mafia 3 będzie przez steam to mam nadzieję że gracze napiszą petycje o to żeby nie była przez steam.
"Wychowany na twoich słowach dopadnie cię morderca."-Pablopavo
jeśli umiałbyś się posługiwac prawidłowo Steam, to nie miałbyś problemów.
Myślę, że problem się rozwiązał. Zamykam.