Żegnaj stare, witaj nowe - Orlen

Co sądzicie o tym?

Obrazek

Model: Cukier
Tekstury: Blitzkrieg1410 & Cukier

A tak dla przypomnienia również to: biedronka-model-t1134.html
Trochę zbyt sztucznie, zamiast białej farby mogłeś użyć jakiejś fototekstury ściany. Wyglądałoby o wiele lepiej.
Nie narzekaj. Dla mnie wygląda całkiem przyzwoicie. Wszystko ładnie wymodelowane, schludnie i estetycznie :-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Jak wspomniał Quatrox, za dużo białego. Ogólnie wygląda dobrze, pomyślcie jednak nad zaklejeniem tych białych ścian, wtedy będzie bomba.
muore il bandito, la mafia vive
Mi się bardzo podoba. Przypomina mi stację benzynową przy interku naprzeciwko mojej szkoły ;-) Tylko ubrudźcie trochę te białe ściany, a będzie doskonale. Biedronkę pamiętam, mam nawet w kompie.
Obrazek
Jejciu jestem pełny podziwu.

Budynek biedronki bardzo mi przypadł do gustu a teraz Orlen i hot dogi w Wildbenn cafe :mrgreen:

Super !

Więcej takich rzeczy !
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Uważam tak jak Kasia - ubrudźcie ściany, bo to trochę "nie wpasowuje się" w krajobraz gry.
A tak poza tym model jest świetny.
Jak dla mnie jest extra. Dokładne modele i wszystko wygląda bardzo ładnie. Tak trzymać . Tylko może te ściany są zbyt jasne , jakbyś mógł to można by je przyciemnić lekko ;-)
Obrazek They never fight alone...
No w sumie racja nie tylko ściany ale też te budki z paliwem (nie wiem jak te napełniarki się nazywają :mrgreen: ) przydałoby się przybrudzić. Ale i tak kawał dobrej roboty
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
foka970 napisał(a):
nie wiem jak te napełniarki się nazywają

dystrybutory ;-)
Na ściany można by wykorzystać tekstury ścian z motelu Clarka, wtedy by to świetnie wpasowywało się w krajobraz gry. I jeszcze te witryny bardziej realistyczne czyli z większą ilością szczegółów. Ogólnie model bardzo dobry ;-).