Zapisywanie w wolnej jeździe

W opisie jedynego modu do wolnej jazdy(costa free roam mod czy jakoś tak) jest wzmianka że można zapisywać. Może mi ktoś wyjaśnić jak się zapisuje??
Si vis pacem, para bellum.
Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć miliona ludzi to statystyka. J. Stalin

Pentium Dual-Core 2.80 GHz | 2x2GB Ram|Nvidia GeForce 9800GT 1GB
Windows 7 Enterprise 32bit
Pokręć się przy łóżkach a powinno Ci się pojawić save game ;-) .
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Jest trochę problem z zapisywaniem w innych domach niż mieszkanie Joe'go.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
lipa u mnie nie chodzi:(... kręciłem sie koło łóżka i kanapy w kuchni u joego i w domku w greenfield i mi nic nie wyskoczyło
Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć miliona ludzi to statystyka. J. Stalin

Bo to wyskakuje tylko w domu Marty'ego (Początkowa kryjówka Jimmy'ego)
Obrazek
Omg, w złym temacie napisałem... No nic, tak przy okazji się wypowiem o tym całym modzie. Wg mnie nie ma on już większego sensu, prędzej ktoś by zmodyfikował Jimmy's Vendettę o wybór pory roku podczas gry i zwiększenie liczby samochodów na ulicy o te z lat 40. W sumie ten DLC to przecież FRE, więc nie wiem po co robić bardzo podobne mody do tego.
No tak, ale my po prostu oczekiwaliśmy "Freeride" w podstawowej wersji gry i stąd te wszystkie mody.
Obrazek
Źle się wyraziłem, nie ma sensu polepszanie tego moda, lepiej poczekać, aż wszystkie DLC wyjdą i dopiero wtedy coś robić.
ale zanim coś z tym zrobią to ja jajko zniosę....sprawdzę jak gadacie u marty'ego. tylko sobie mafię zainstaluję bo mam pc po formacie(Windows 7 z licencją na 90 dni)

POSTY POŁĄCZONE

a mam jeszcze jedno pytanie.... jak zrobić zrzut ekranu bo próbowałem gadwinem ale zawsze jest czarny ekran....paint tez nie pomaga...

Edytuj posty!! //dosia92

Ja tam robię frapsem, ale jest mnóstwo innych programów do robienia screenshotów. "program do screenshotów" > google
Można w każdej chwili wcisnąć klawisz "Print Screen", a potem "Paint", "edycja\wklej".

PS: Zauważyłem, że trochę odchodzimy od tematu. Mówmy do rzeczy i koniec offtopu.
Obrazek
Mam problem z FreerideV2: włączam i gram normalnie, ale jak zapiszę i wyjdę z gry, to potem po wczytaniu nie ma wogóle drzew, a po kilku strzałach zacina sie gra! Wie ktos co robic? Porszę o szybka odpowiedź. :oops:
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Co wyście się wszyscy uparli na ten mod Costy. Łap dużo lepszego moda: http://download521.mediafire.com/1sg5vhgae4wg/cvlakjc1aakw5z6/cnt_free_ride_by_spk64.rar.
Obrazek
tylko że ten mod działa tylko z piratem
Wiesz, bo zależy mi na "zapisywalnym" freeride mod, bo nie chce mi sie za każdym razem zaczynać od zera.
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]