Zapis dowolnym klawiszem

Mam problemik. Chodzi o to, że niedawno w freeride save'owałem klawiszem Alt (bez zapłaty). Po zainstalowaniu moda BarsCity oraz pewnego samochodu, te zapisywanie się posypało. Już nie można zapisać Alt'em. I teraz moje pytanko, jak można ustawić, aby zapisywać stany gry jakimś klawiszem i za to nie płacić?
City bars mod zmienił skrypt w którym było napisane że zapisuje się klawiszem alt, musiał byś w skrypcie modu zapisywania znaleść odpowiednią linijkę i przenieść ją do skryptu z city bars mod.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
No właśnie, który to plik, bo miałem wcześniej zainstalowany ModernMod.
To najprawdopodobniej scene2.bin, ale która linijka ''kodu'' to już nie wiem. ;-)
Otwórz plik scene2.bin z folderu freeride i poszukaj scriptu z "save" w nazwie. Chyba to się nazywało "salierisave" , ale głowy niedam. Potem wklej script z tematu ,który Ci zaraz podam.

Mam
zmiana-klawisza-zapisu-t1282.html
Jak byś czegoś nie rozumiał to pytaj :-D .
Zapomniałem napisać że tu zapisuje sie na F1.
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Niestety, nie działa. Teraz nawet nie można zapisać w Barze Salieri, ani klawiszem F1...
Wziąłeś script z pierwszego posta?
Na jakim klawiszu masz to, co przypomina Ci co masz zrobić (jak to klikniesz to pojawia się na środku ekranu np. "Zabij Carlo") ? Spróbuj tą pomoc przewstawić przykładowo na "alt".
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Dzęki Wam! Działa już. Jesteście wielcy. :) Temat do zamknięcia.
To chociaż odpisz czy to sposób któryś z góry lub sam to jakoś naprawiłeś może się przydać komuś w archiwum :)
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
No napisałem przecież że dzięki nim działa... Wkleiłem skrypt, ustawiłem przycisk od pokazywania zadań na F1 i tak zapisuje. :)