Nie wiem czy to dobry dział do pisania tego tematu, ale chciałem zapytac czy kupując grę w tym przypadku Mafię II EK jako pre-order w dniu premiery kurier zapuka do drzwi czy dopiero po premierze dajmy na to 5 dni roboczych później ? Nie wiem czy jasno się wyraziłem
Keep your friends close, but keep your enemies closer. - The Godfather
Jak ja zamówiłem Splinter Cell: Conviction to kurier zapukał wieczorem w dniu premiery. Jak zamawiasz Pre-order to zawsze wysyłają szybciej, ale zależy od sklepu jakiego zamawiasz. Kiedyś zamówiłem z Cenegi to przyszła tydzień po premierze. Polecam gram.pl
Jak już to po jednym bądź dwóch egzemplarzach, które i tak zostaną rozdysponowane według upodobań pracowników takiego marketu (czytaj zostaną schowane pod ladę dla kumpli bądź siebie).
Ja nie kupuje edycji kolekcjonerskiej zamówiłem se pre-order na gram.pl Ogólnie postanowiłem kupić grę dla tego że pierwsza część mafii mnie urzekła i naprawdę spodobała mi się gra więc dla tego teraz kupię oryginalną wersję Mafii 2 chodź pierwszą część tez miałem w wersji Oryginalnej ;D A kupuję pre-order tylko po to by se pograć i przejść tą grę i przekonać się czy druga część gry będzie tak samo dobra jak pierwsza, edycja kolekcjonerska nie zbyt by mi się przydała ;D
Nie jesteś fanem gotowym oddaż życie za Mafię?! To wyp***dalaj!
Joke :P
To do mnie miało być ?? zaraz możemy się policzyć jak sobie chcesz ?? Chyba ze to było w żarcie i mam rozumieć to jako żart? A jeśli chodzi o samą grę to nie jestem fanboyem ale lubię tą grę mowa tu o pierwszej części bo w 2 jeszcze nie grałem ale mam nadzieje że zagram ;D
Nigdy nie jarały mnie EK gier, dla mnie te pierdoły typu artbooki i inne są do niczego nie potrzebne. Dlatego więc zamówiłem podstawową edycję Mafii II
EDIT: chociaż jak by dodali taką kurtkę i lampkę jak dostał Snoop Doog to bym się na 100% skusił