Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Zagadki

Brawo :mrgreen: Zadajesz
Myślałem, że więcej osób się na Muminkach wychowało
Edit:
Zdjęcie pochodzi z odcinka "Zima w dolinie Muminków".
Obrazek
Obrazek
Kto to jest?
Świętej pamięci Magik.

Ale trafiłeś z zagadką, dzisiaj w szkole mieliśmy wykład o narkotykach (jak działają itp), gościu nam opowiadał, który prowadzi spotkania z ludźmi uzależnionymi o nich i mówił, że kiedyś się z nim spotkał...
Obrazek
No jak znasz jego pseudonim to myślę, że wiesz jak się nazywa. Zaliczam :)
No to zostańmy przy polskiej muzyce
Obrazek
To samo pytanie, mianowicie, kto to taki?
Obrazek
Włodi z Molesty (jestem pewien, ale poczekam na akceptacje) ;) Btw ich ostatnia płyta jest booska ;p
Obrazek
Oczywiście dobrze :))
Zadawaj
Obrazek
Obrazek
Co to jest za auto? Marka i model
Obrazek
Lamborghini LM004?
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Nie ;) nie sugerujcie się linkiem, bo to zmyłka ^^ jutro dam podpowiedź jak nikt nie zgadnie
Obrazek
Fornasari-rr 650. Ostatnio chyba w Moto-on widzialem tylko nie moglem sobie nazwy przypomniec. No ale chyba mam :-)
Zgadza się ;) Też znam to auto z tego programu. Zadajesz
Obrazek
Obrazek
Kto to jest, w jakim zespole gra, ile ma lat, ile grał koncertów w Polsce?

@Down: pół godziny po zadaniu zagadki podpowiedź? Jak jeszcze kilka osób nie będzie wiedziało albo nikt do jutra nie zgadnie to dam podpowiedź.
Jakąś podpowiedź, proszę. Niczego nie mogłem znaleźć.

@DOWN: No już dobrze. Będę udzielał się tylko wtedy, jak zagadka będzie mi mniej więcej znana.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Johnny, powiedz mi, czy wg ciebie odpowiadanie na zagadki powinno mieć formę wyszukiwania odpowiedzi na każdą z nich w google? Poza tym pamiętaj, nie musisz odpowiadać na każdą zagadkę, jest na tym forum wieeelu użytkowników poza tobą.

A żeby nie było tak całkiem off-topicowo, to bez zaglądania w google strzelę na chybił-trafił.

Ted Nugent?