Współpracownik
705
Szczerze mówiąc to jestem trochę rozczarowany. Myślałem, że GameTrailers uraczy nas jakimś gameplay'em. Tak jednak się nie stało fakt dowiedzieliśmy co nieco nowych szczegółów - ale jednak wolałbym nowe scenki Oto czego można się dowiedzieć z wywiadu:
- Scenariusz liczy sobie 700 stron i co ważne nadal jest rozbudowywany
- Będą kolejne części Mafii
- Łącznie zobaczymy 3 godziny cut-scenek ( to tyle co 2 filmy gangsterskie )
- Zakończenia mogą być różne - Vito może żyć lub zginąć - odpowiedź była nie jasna
- Na początku, jako nowicjusz w rodzinie, będziemy wykonywać zadania w takich miejscach jak Doki itp. Później, gdy już się staniemy ważną personą w organizacji, przyjdzie nam odwiedzać takie miejsca jak Banki, Hotele itp.
- GameTrailers będzie podawał najnowsze informacje na bieżąco, jednak więcej dowiemy się na targach E3 w Los Angeles w czerwcu.
Niżej zamieszczam 3 fotki z tego wywiadu. Mam nadzieję, że Wam się spodobają
- Scenariusz liczy sobie 700 stron i co ważne nadal jest rozbudowywany
- Będą kolejne części Mafii
- Łącznie zobaczymy 3 godziny cut-scenek ( to tyle co 2 filmy gangsterskie )
- Zakończenia mogą być różne - Vito może żyć lub zginąć - odpowiedź była nie jasna
- Na początku, jako nowicjusz w rodzinie, będziemy wykonywać zadania w takich miejscach jak Doki itp. Później, gdy już się staniemy ważną personą w organizacji, przyjdzie nam odwiedzać takie miejsca jak Banki, Hotele itp.
- GameTrailers będzie podawał najnowsze informacje na bieżąco, jednak więcej dowiemy się na targach E3 w Los Angeles w czerwcu.
Niżej zamieszczam 3 fotki z tego wywiadu. Mam nadzieję, że Wam się spodobają