Stoję Tu, Ówdzie Łażę ZPiotrkiem Od Łamania Amerykańskich Mistrzów Yeti Ważnych Analfabetycznych Nygusów Yorku Miasta Irlandzkiego Nowy Ogier Goni Ankę Małą Idiotkę
Wczoraj Ignacy Toporem Atakował Mariana, Później Andrzej Niedźwiedzią Skórą Trzepak Wyłożył, Ale Jak Ewakuowano Stefana, To Eustachy Mariana Zabił Elektrowstrząsem. Niedźwiedzia Ożywili Nieboszczycy.
Nudny Igor Elementarz Ma Ale Mamy Pięknej Ożywionej Młodej Yetiowatej Słuchowo Łomowo Nie Celującej Oczami Na Asie Piernikową I Starego Amerykana Ćpuna. B.M.W.T.O.N.I.E.M.I.E.C.K.I.E.B.A.D.Z.I.E.W.I.E Jedna litera się nie zgadza ponieważ nie wiedziałem co napisać
Bartosz Miał Wolne Toteż Obraził Nudystów IEwakuował Miasto IEstonię. Częstował Kisielem I Eklerami Bowiem Andrzeja Dziewczynki Zafundowały Im Epickie Wrotki I Eksperyment.
Paweł Odwiedził Dawida W Interesie. Ech Co Zrobić. Odwiedził Również Edwarda. Kurde Zgubił Mi Ananasa! Ratujcie! Yyy... Uduszę Starego Zje*a Ekologicznym Magnetofonem Korbowym A'la Łódź Angielska. Mam Astmę Gruby Ąkologu! :D
Pierdzące Renault Edka Z Yetiów Daje Edziowi Nowe Trampki Bogatego Rolnika Olgierda Nawalającego Iaśka Sławą Ławki Alkoholu Winogronowego Który Ochrzania Milicję Obywatelską Rurą Gazetową Więc Sławne Kundle Uciekają. Wiem głupie ale ciężko coś wymyślić. Dwie litery sie niezgadzają gdyż niewiedziałem co tam innego wstawić E.D.W.A.R.D.J.E.Z.D.Z.I.M.I.K.R.U.S.E.M