Wspomnienie z MAFII

Witam. Specjalnie założyłem konto, ponieważ dręczy mnie od pewnego czasu jedna rzecz. Kilka lat temu grałem sobie u kuzyna w Mafię. Nie mam pojęcia jaki to tryb, ale najbardziej utkwiło mi w pamięci to, jak mogłem wjeżdżać do przez drzwi garażowe na posesję, zapisywać grę itp. Na 100% to było w dzielnicy Oakwood. Nie wiem czy jest możliwość posiadania domu czy to jakiś mod. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże, bo teraz sam gram w mafię i chcę bardzo znaleść to miejsce. :-|
Odpal Freeride Extreme, tam jest ta posiadłość ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Od siebie dodam tyle, że aby odblokować Jazdę Ekstremalną trzeba najpierw przejść całą główną fabułę (lub ściągnąć save 100%).
Obrazek
Zanim przeczytałem co mi pisaliście i tak skończyłem fabułę i to sobie sam odpowiedziałem ;-) (dosłownie 10 min temu), ale i tak wielkie dzięki za pomoc. A przy okazji: Dało by jakoś radę wrzucić do gry (lub może coś takiego jest) żebym mógł zarabiać w ekstremalnej tak jak w jezdzie swobodnej kasę?
Tak da się ale wtedy musisz pomajstrować ze skryptami.
Pablok Powraca z pięknym uśmiechem :)
Mnich napisał(a):
Odpal Freeride Extreme, tam jest ta posiadłość ;-)

W jakim to było miejscu? Wiem, że w dzielnicy Oakwood, ale ktoś mógłby mi nawigację podarować? :mrgreen:
kreVVeta napisał(a):
Na 100% to było w dzielnicy Oakwood.

Z góry dzięki,
Rnaki
Rnaki człowieku nie dobijaj mnie, to jest w tym domu gdzie zaczynasz Freeride Extreme
Aaaa... To tam. Sorry, myślałem, że jakiś inny. No ale co począć - mam dzisiaj wolne myślenie :mrgreen: Więc nie denerwuj (denerwujcie) się.