Wspólny mod ( jeszcze nie ustalono nazwy )

Więc oglądając prace Dona wpadłem na pomysł aby połączyć miasta modów : CN , CM i Samouczka ( oczywiście dodając też resztę miasta które by uzupełniało braki ) Z założenia powstała by nowa gra 4 rodziny 2 tryby gry ( za sterów postaci z CN lub CM ). I dlatego chce się zwrócić do wszystkich ludzi na forum o pomoc przy modzie. ( wspólne pisanie scenariusza , rozrysowanie miasta itd. ) Liczę na waszą pomoc

Więc na początek chciał bym poruszyć historię FP a właściwie jej początek w modzie chciał bym przedstawić jak wstąpił do szeregów mafi.
Wątpię, że coś takiego wypali, tym bardziej, że owe miasta byłoby trzeba na nowo zbudować, po prostu według identycznego schematu jaki jest w tych oto modach, co byłoby dużo bardziej żmudne i pracochłonne jak tworzenie jakiegoś miasta całkowicie na nowo.

Edit: Wypadałoby też mieć zgodę twórców tych modów na 'wykorzystywanie' ich miast. O ile można tu mówić o wykorzystywaniu, kiedy byłoby trzeba je na nowo zrobić.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Nie chcę być niegrzeczny, ale... Gościu, weź się za naukę, bo jutro szkoła.

Najpierw miej pomysł na mod, ułóż plan działania, weź się za umiejętności i zacznij prace. Potem dopiero proś o pomoc.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Bardzo dobrze Hades wyjaśnił, najpierw 1000 razy pomyśl, co możesz a czego nie możesz, i czy to wgl wypali.
Dobra dobra, panowie, niech każdy nie pisze tego samego, bo robi się syf, zaraz będzie tu 20 postów typu: "ta, właśnie, zryty pomysł, idź spakować książki na jutro".
Według mnie twój "Pomysł" jest do dupy,ale życze ci powodzenia w pracy.

Mówiłem coś na temat takich postów, do tego jeden post wyżej. Ostrzeżenie +1 - niv