Mam pytanie? Czy gdzieś w Mafii można zobaczyć wilka lub bardzo jasnego psa? Znalazłem taką teksturę w katalogu maps i zastanawiam się czy jest ona pozostałością po wersji beta, czy też może jest aktualnie używana przez grę? Pozdro!
Mam pytanie? Czy gdzieś w Mafii można zobaczyć wilka lub bardzo jasnego psa? Znalazłem taką teksturę w katalogu maps i zastanawiam się czy jest ona pozostałością po wersji beta, czy też może jest aktualnie używana przez grę? Pozdro!
ja też znalazłem, podmieniłem nazwy i wyszedł mi bardzo interesujący obiekt. niech mi tylko ktoś napisze jak dodać screena w poście i zamieszcze psa-wilka
II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
woncki napisał(a):
ja też znalazłem, podmieniłem nazwy i wyszedł mi bardzo interesujący obiekt. niech mi tylko ktoś napisze jak dodać screena w poście i zamieszcze psa-wilka
Wejdz na imageshack.us Tam zuploaduj swój plik a następnie link wklei na forum.
]Czyli była w becie, teraz już kod ją omija prawda? Założę się że chcieli zrobić wilki biegające na terenach pozamiejskich , było by super.
ostatnio grałem na modzie Lost Heaven 1932 i jeździłem poza mistem. Naktnąłem się na coś ciekawego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/348 ... 05da8.html no cóż biegający wilk może to nie jest, ale zawsze jakieś ożywienie na terenach pozamiejskich