Jeferiaz napisał(a):
Ja się muszę powtórzyć - a raczej Was o coś spytać - co Wy widzicie w Wiedźminie? Chodzi mi o mocne argumenty, a nie o wyuczoną formułkę "Świetna fabuła, grafika, styl walki" -bla, bla, bla.
Formułka może i wyuczona, jednak chyba nie zaprzeczysz, że to są najmocniejsze strony Wiedźmina (no może poza taką sobie fabułą). Jednak ja Wiedźmina kocham, za te wspaniałe, pełne smaczków, cięte dialogi. Aktorzy dubbingowi zostali świetnie dobrani (dyżurny polskiego dubbingu Jarosław Boberek, znany z głównej roli w Gothicu Jacek Mikołajczak, no i Jacek Rozenek, który świetnie się sprawdził w roli Geralta).
A co do walki, to tu jest jeden trick. Rzeczywiście, starcia są banalne, bo wystarczy klikać tylko LPM w odpowiedniej chwili, jednak to udało się twórcom sprytnie zamaskować, wspaniale wyglądającymi, pełnymi dynamizmu animacjami walki, które wyglądają powalająco.
A od Wiedźmina 2 wymagam głównie lepszego tła fabularnego, które w poprzedniku stanowiło tylko tło do zabijania kolejnych przeciwników. Niech ulepszą trochę grafikę, walkę, dadzą jeszcze raz ten wspaniały dubbing i będzie ekstra...
Dawid2204 napisał(a):
Obejżałem te screeny.Strasznie brzydka grafika.Po obejrzeniu miałem dosłownie taką mine;
...jeśli jednak tak ma wyglądać jego twarz, to ja dziękuję