Wiedźmin 2 - problem z grafiką

Hej! Mam problem z W2 a nie chciałem zakładać nowego tematu.
Otóż ZAWSZE gdy wczytuję ostatnio zapisaną grę grafika wariuje. Wszystko dookoła jest w szarosrebrnych barwach, NPCe i Geralt mają jakieś żółto-niebieskie tekstury, ale niebo jest wyświetlane normalnie. Wydaje mi się, że to nie stery, chyba wszystkie mam najnowsze (Mafia 2 np. działa mi normalnie).
Problem czasami daje się rozwiązać, gdy uruchamiam grę pare razy z losowymi ustawieniami grafy (za każdym razem inne), a gdy się udaje to wracam do standardowych i wszystko chodzi git. Ale ostatnio po 20 min walki z ustawieniami nic mi się nie udaje wskórać i mam już dość.

Moja karta to: Ge Force N43OGT

Wydzielam post do nowego tematu - wszak tamten temat to "temat ogólny" o Wiedźminie 2, temat o problemach należy tworzyć nowy - niv
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Jeśli grę masz z legalnych źródeł proponuję się zwrócić do pomocy technicznej CD Projekt RED:
http://pl.thewitcher.com/support/w2/ (przycisk na samym dole - "Nadal nic? SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI")
Gra jest prezentem od Różowego Trolla z Krainy-Wszelkich-Obfitości. Myślałem, że da się rozwiązać problem bez kontaktowania się z producentem i uzyskam pomoc od Was.

Ale i tak dziex

EDIT: Okazało się, że miałem sterowniki przestarzałe o... całe 2 miesiące. Aktualizacja pomogła. Temat do archiwum lub do śmietnika, jak kto woli.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)