Wieczór we Freeride

Witam. Mam takie pytanie. Co zrobić, żeby we Freeride był wieczór tak jak np. w misji "Wszystkiego najlepszego!" (jazda w mieście) czy "Chwila relaksu"? W skryptach nie wiem akurat czego poszukać.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
chodzi o zmianę tła nieba? czy wszystko? bo ja tak to dużo z tym pracy zwłaszcza z ustawieniem kolorów bo one też są zawsze inne wieczór czyli ciemniejsze zachód słońca to wiadomo troche pomarańczowego dochodzi...

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
No tak zrobić, żeby wyglądało to na wieczór. Nie wiem jednak czy sama zmiana tła wystarczy. Może lepiej wszystko.

@EDIT: Ja akurat nie korzystam z DC-ED, tylko z BScript View 6.0 ;-)
http://mafiatown.gram.pl/forum/niebo-t2923.html

tu napisałem jak zmienić niebo. a z kolorami to metoda prób błędów. przeszukaj pliki z misjami i szukaj gdzie jest najmniej świateł. i zmieniaj wartości. Z tego co pamiętam często się powtarzało że np. light03 to jakby gama czyli jasność. potem np light17 to jasność modeli możne być ciemno a modele będą aż białe :P

dla ułatwienia w DC-ED przy każdym świetle po prawej w other masz co to za światło np. point to wiadomo punkt, ambient, to chyba otoczenie a directional to czy ciemno czy jasno i jeśli trochę pomarańczowego to wiadomo że efekt zachodu słońca.. wyżej masz do jakich sektorów tyczy się światło czyli jak jest w środku jasno i jaką mają barwę modele bo też i tak można zrobić że wszystkie modele będą np. zielone :D

teraz patrzyłem light03 tyczy się primary sector czyli całego świata. i kolor lekko niebieski (czyli naturalny dzień) troszkę go przyciemnij i sprawdź co się stało w misji :P

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Ściągnałem sobie te program DC-ED, zrobiłem tak jak kazałeś i działa! Na szczęście ten DC-ED nie uzkodził mi plików :-)

Dziękuję bardzo za pomoc, a temat można zamknąć.