Wieczna Aktualizacja

Witam mam kolejny problem. Kupiłem dzisiaj Mafie 2 zainstalowałem wszystko i cacy. I zaczęła się aktualizacja i mój problem polega na tym że pisze że pobiera a ciągle pisze 97% zacięło się coś czy co ? Czy to zależy od internetu ??

Prosze o pomoc.
Musi się reszta pobrać.Jest wiele takich tematów
Obrazek
Jeśli ta aktualizacja nie jest Ci potrzebna to odinstaluj grę, uruchom Steam, kliknij w zakładkę "Biblioteka", kliknij prawy przycisk myszy na "Mafia II", wejdź w "Właściwości", zakładkę "Aktualizacja" i zmień z "Zawsze aktualizuj" na "Nie aktualizuj automatycznie". Zainstaluj grę i możesz grać bez aktualizacji ;-) .

Soberat, jaka reszta?
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Ktoś już pisał,że mu stanęło na 97%,a reszta pobrała się z neta.
Obrazek
Ok wszystko jest w porządku :) Zaktualizowało się :)

PS: robertRobin88 dziękuję że się za mną wstawiłeś :)

Temat można zamknąć!
Mam taki kłopot. Mianowicie po raz kolejny ściąga mi plik, który waży 415mb. Nie wiem co jest tego przyczyną ale denerwuje mnie już to, bo to nie pierwszy raz mi się zdarza. Zaznaczam, ze nie mam aktualizacji automatycznej.
Jeżeli masz freeride to normalne.
Obrazek
Właśnie nie mam. Mam czystą grę zainstalowaną, gdyż na nowo instalowałem i problem się powtarza.
Jak masz nowiutką,to musi się sciągnąć polski tekst,bo nie było ;-)
@DOWN Wyłącz automatyczne aktualizacje ;-)
Obrazek
Ja wiem, że musi ściągnąć ale bez przesady by mi ściagało za każdym razem co zrobię najnowszą aktualizację. I tak w kółko. Jest to już irytujące.