Widok zza kierownicy

Witam. Potrzebuję moda, za pomocą którego możemy mieć widok zza kierownicy. Nazywa się to "FPV Camera", jeśli dobrze pamiętam. Dysponuje ktoś może jeszcze tym linkiem?
Pozdrawiam serdecznie
Z tego co wiem do pierwszej Mafii wyszedł taki mod, pod nazwą Car Interior Mod.

Do pobrania tutaj (wybierz ograniczone pobieranie) : http://www.zachowajto.pl/xNJm9Gh/mafia- ... ew-mod-zip

Masz tam sposób instalacji, itd.
Bodajże zawiera jakieś tam bugi. Więcej o nich przeczytasz w pobranych plikach.
muore il bandito, la mafia vive
Hmm, dziwne, bo gdy zainstalowałem modyfikację i wsiadłem do auta, to cały model jakoś dziwnie się przekrzywił w bok (tak jakby coś go dociążało z prawej strony - wizualnie oczywiście). Da się to jakoś naprawić? Jak miałem taki mod kilka lat temu, nie było takich dziwnych bugów. Są może jakieś inne linki? :)
Jak dla mnie to może to być po prostu błąd. Pogódź się z nim lub znajdź rozwiązanie w internecie lub gdzieś tutaj. Powodzenia, ja niestety pomóc nie mogę.

No tak, i trzeba oczywiście dać wszystkim do zrozumienia, że ty już nie możesz pomóc, pisząc kolejnego posta. Bez takich proszę - niv
Obrazek
Świat, gdzie istnieją tylko zwycięzcy, gdzie panuje pokój. Świat wypełniony jedynie miłością. Chcę dać początek światu, zawierającemu jedynie te pojęcia.
Madara Uchiha