Walker Rocket - Mafia 2

Szukam samochodu "Walker Rocket" w Mafii 2. Jest to najszybszy samochód i na wiki mafia piszą, że można go znaleźć robiąc misję w chapterze 11 żeby ostrzec Leo. Powinien on stać przed hotelem gdzieś w głównym obszarze zaraz kiedy Eddie da nam pieniądze. Piszą, że jeżeli się nie pojawi to żeby zrestartować misję i się zrespawnuje, ale tak nie jest. Restartowałem misję z 10 razy i nic.
Można go zdobyć instalując FRv2 lub w misji 15 na parkingu przy planetarium
Obrazek
Wszystkie takie rzeczy nie wchodza w gre bo gram na PS3. A wiec skad moge wziac to auto normalnym sposobem. No i jezeli sie da to najwczesniej.
Walker Rocket? Przecież są one dosyć popularne. W 11 misji jeszcze są rzadkością, i można je zdobyć w trzech etapach misji:

Chyba, że chodzi ci o inne bardzo rzadkie auto, ISW 508. Tu by nawet pasowało - znajdujemy go w 11 misji, i czasami można go nie znaleźć.
Na 100% znajdziesz go w 12 chapterze, a jak nie to pojedź do parkingu planetarium tam prawie zawsze są najszybsze samochody...
Bogu roller gl 300 najszybszy !
Intel quad q8300 2,80 Ghz, 4 gb ram (ddr2), Geforce 460 GTX (1gb ddr3), Gigabyte GA-P43-ES3G.

Windows 7 Ultimate 32-bit
Czy to aby napewno Walker Rocket a nie Walter Rocket, który w sumie jest dość popularny.
A jeżeli chodzi o najszybszą fure to z tego co mi wiadomo jest nią Delizia Grandeamerica
http://img249.imageshack.us/i/mafia2201 ... 80949.jpg/
@Seven,Sokol:pomyśleliście,że niektórzy nie mają DLC?
Ja zawsze(no prawie) znajduję to autko koło planetarium
Obrazek
Soberat wiem, że nie wszyscy mają dlc ale nie jest tu sprecyzowane czy chodzi o podstawke czy kompletną grę. A jeżeli chodzi o Walter'a Rocket to niemając dlc również często go spotykałem:)