W trakcie gry wyskakuje błąd.

Witam wszystkich. Proszę o pomoc lub jakieś sugestie odnośnie gry Mafia 2. Gdy pomyślnie ukończę pierwszy rozdział gry , gra automatycznie się wyłącza.;/
Sprawdź sterowniki od karty graficznej. Jeśli są stare to zaktualizuj, a jeśli nowe to przywróć starszy sterownik. Jeśli to nie pomoże ,to przeinstaluj grę. Może to coś pomoże.

PS: Muszę zadać to pytanie. Czy masz oryginał? Jeśli nie, to sam już sobie odpowiedziałeś na pytanie.
"Im dłużej na coś czekasz, tym i przyjemniejsze odczucie."
Ja też mam ten problem tylko trochę inny, bo tak pierwszy raz przeszedłem Mafie 2 na łatwym no i później drugi raz na średnim zacząłem przechodzić i w 7 rozdziale zaczęło się wyskakiwanie błędów. Może to być dlatego że włączyłem PhysX, a mam jedną kartę graficzną.
mafia573 napisał(a):
Ja też mam ten problem tylko trochę inny, bo tak pierwszy raz przeszedłem Mafie 2 na łatwym no i później drugi raz na średnim zacząłem przechodzić i w 7 rozdziale zaczęło się wyskakiwanie błędów. Może to być dlatego że włączyłem PhysX, a mam jedną kartę graficzną.

To nie daltego ze wlaczyles PhysX tylko przez cracka, sciagnij nowego cracka i go wklej w folder "pc" rozwiaze twoj problem, lecz nie do konca.

Z gory zakladam ze masz piracka gre, wiec bledy beda sie pojawiac PRAWDOPODOBNIE
Większość błędów spowodowana będzie przez cracka, choć ja posiadając oryginała uświadczyłem takiego buga w jednym z rozdziałów, że cele misji mi się ścięły i zamiast następować jeden po drugim, dodawały się razem. Gdy miałem iść do punktu A i doszedłem, cel misji zamiast zniknąć i pojawić się następny, nie znikał, ale następny się już pojawiał i potem gra nie chciała skończyć rozdziału. Musiałem przejść cały rozdział jeszcze raz. Na całą kampanię miałem taki jeden przypadek. Więc zacznij rozdział od początku i zobacz co się będzie działo.
http://www.Counter-Strike.PL
Mam ten sam problem co LeeryMan nie wiem czym to jest spowodowane lecz myślę że przeinstalowanie pomoże.
Koledzy, jeśli posiadacie pirackie wersje gry, to radzę wam nie dyskutować na ten temat na forum, bo jest to niezgodne z regulaminem.

PS: Ale jeśli posiadacie oryginałki, to wgrajcie najnowszego cracka.
Obrazek
L.A. - the city of crimes