Vito+ skrzynie

Zacząłem od niedawna grać PO RAZ pierwszy w Mafię 2 i doszedłem do misji (chyba 3 rozdział) gdzie Vito szuka pracy. Derek każe mu zapakować w ciul skrzynek na ciężarówkę za dychę- później pojawia sie komunikat że można olać tą pracę i wyjść. Czy ktoś kiedyś zapakował wszystkie skrzynki? Jeżeli tak to co później się dzieje?
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Absolutnie nic się nie dzieje - każą Ci podejść do Stefka i cutscenka idzie normalnie. Też się raz z tym pier... i się wkurzyłem jak się okazało, że nie było warto :-F
Obrazek
mi się wydaje, że twórcy chcieli coś zrobić więcej z tymi paczkami cutscene czy coś, ale po znanym 'wykastrowaniu' została tylko wersja podstawowa. W końcu gra miała się kończyć na wiele sposobów. Może to miało wpływ na dalsze wydarzenia.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Mi że jednak nie celowe... ;-) po prostu po przejściu gry ktoś powraca do grania i się zastanawia -
a co się stanie jeśli zrobię inaczej?
I tak miedzy innymi ja wróciłem do tej misji i pakowałem skrzynie na auto . Vito nie zapakował wszystkich , po 10 skrzyniach nie podnosił kolejnych (o ile dobrze pamiętam) i mówił że to koniec roboty nie będzie robił :-F

Skrzynie kojarzą mi się z pierwszą częścią gry jednak tam mogliśmy poprosić o pomoc dwóch stojących nieopodal robotników :->

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Po kliku/nastu skrzyniach Vito mówi, że to nie dla niego taka harówka i już nie można podjąć następnej...
RSX171 napisał(a):
Po kliku/nastu skrzyniach Vito mówi, że to nie dla niego taka harówka i już nie można podjąć następnej...

robertRobin88 napisał(a):
Vito nie zapakował wszystkich , po 10 skrzyniach nie podnosił kolejnych (o ile dobrze pamiętam) i mówił że to koniec roboty nie będzie robił

RSX, przecież robertRobin88 już o tym napisał nad tobą, nie trzeba powtarzać tego samego.

Temat wyjaśniony, zamykam i do archiwum.

Obrazek