Vito + alkohol :P

Jako że lubię eksperymentować to mam do Was pytanko:
Próbował ktoś pić (oczywiście jako Vito ;) ) jak najwięcej alkoholu np. w barze?
Czy możliwy jest w Mafii 2 alkoholowy zgon?
Sam tego nie mogę sprawdzić bo nie posiadam już Mafii 2, a jestem cholernie ciekaw. :?:
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Próbowałem kiedyś to zrobić. Po 50 piwach nadal żył, jedynie był pijany.
Obrazek
Każdy trunek regeneruje pasek zdrowia Vito, więc jakim prawem miałby umierać skoro alkohol "leczy" jego obrażenia? :-? Jest to niezgodne z logiką gry.
Rodzina Scaletta słynie z nieludzko mocnych głów: ojciec, mimo że pijany na umór nie topił się w dokach - Steve musiał mu 'pomóc'. Tak samo Vito: pije, pije a dalej trzeźwy.

Jestem ciekaw, czy któregoś z Was zatrzymała policja za jazdę po pijaku? Chyba takiej opcji twórcy nie uwzględnili.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Don Salieri napisał(a):
Każdy trunek regeneruje pasek zdrowia Vito, więc jakim prawem miałby umierać skoro alkohol "leczy" jego obrażenia? :-? Jest to niezgodne z logiką gry.

ales ty tępy.... nie znasz powiedzenia co za dużo to nie zdrowo? z przeżarcia tez można umżeć..
Swoim powyższym wpisem to Ty udowodniłeś swoją tępotę. Napisałem, że w grze jest to wbrew logice, bo alkohol regeneruje pasek zdrowia Vito. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Przy okazji zajrzyj do słownika i sprawdź jak poprawnie piszę się wyraz "umrzeć".
Dobra, zamykam, bo widzę, że deliberujecie nad kwestią, nad którą deliberować nie ma potrzeby - alkohol to tylko malutki dodatek do gry, nie ma z nim związanych jakichś większych urozmaiceń.

EOT.

Obrazek